Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Suklastotos nuotraukos to neįrodo, bei savo nuomone turėti šmeižimo temoje yra labai neoru.

Geriausias problemų pašalinimo būdas yra būtent jų sukelėjus ir pašalinti!

gerai dabar pamastyk, jeigu sukčių duomenų bazėje irgi pilną tokio šmeižto ir nieko ten negrasini su banais, o čia dėl administratoriaus tai ohoho, jis toks pats žmogus kaip ir visi kiti nariai esantys čia.

Ahh. Kaip man giliai .. ! Mes turim savo nuomone, ką pamatėm, ta kalbam.

Tai dauguma lietuvių ant visko giliai p* ir yra. Todėl ir nekaip esame pagarsėja užsienio šalyse, nes jiems giliai p* ant visko ;)

gerai dabar pamastyk, jeigu sukčių duomenų bazėje irgi pilną tokio šmeižto ir nieko ten negrasini su banais, o čia dėl administratoriaus tai ohoho, jis toks pats žmogus kaip ir visi kiti nariai esantys čia.

Administratorius kaip ir politikas kažkokią neliečiamybę turi turėti, bet taip jis toks pats žmogus kaip ir visi čia esantys. Tuo labiau, kad mes gerai žinome jog nuotraukos yra suklastotos. Jūs man pasakykite AR DAR KAS NORS BUVO APGAUTAS?! Ar čia šiaip sau administratorius pasėmė 60Lt ir pabėgo dėl tokios sumos? Atsikėlė ir šovė į galvą kažką apgauti dėl 60Lt? Ar jūs juokus mėgstat?

Tai dauguma lietuvių ant visko giliai p* ir yra. Todėl ir nekaip esame pagarsėja užsienio šalyse, nes jiems giliai p* ant visko ;)

Administratorius kaip ir politikas kažkokią neliečiamybę turi turėti, bet taip jis toks pats žmogus kaip ir visi čia esantys. Tuo labiau, kad mes gerai žinome jog nuotraukos yra suklastotos. Jūs man pasakykite AR DAR KAS NORS BUVO APGAUTAS?! Ar čia šiaip sau administratorius pasėmė 60Lt ir pabėgo dėl tokios sumos? Atsikėlė ir šovė į galvą kažką apgauti dėl 60Lt? Ar jūs juokus mėgstat?

Gerai šerloke. Paaiškink kodėl jis dabar pardavinėja savo supergames accountą? Kodėl jis nepaaiškina visos situacijos pats? Kodėl po šių nuotraukų skelbimo jis pasikeitė nick'ą? Kodėl jis turi tau prisipažinti jog apgaudinėja?

Per daug viskas čia sutampa jog būtų melas. Nieko čia nuostabaus jog tu jį gini, nes abudu gerai sukat "dielas". Jei jis pats viska paaiškins ir įrodys savo tiesa, mes atstosime. Dabar tik banina visus iš eilės ir tyli kaip vandens į burna prisisėmęs...

• Teigiamai 1

Gerai šerloke. Paaiškink kodėl jis dabar pardavinėja savo supergames accountą? Kodėl jis nepaaiškina visos situacijos pats? Kodėl po šių nuotraukų skelbimo jis pasikeitė nick'ą? Kodėl jis turi tau prisipažinti jog apgaudinėja?

Per daug viskas čia sutampa jog būtų melas. Nieko čia nuostabaus jog tu jį gini, nes abudu gerai sukat "dielas". Jei jis pats viska paaiškins ir įrodys savo tiesa, mes atstosime. Dabar tik banina visus iš eilės ir tyli kaip vandens į burna prisisėmęs...

Va va, tegul atsako dar į šitus klausimus, o taip nenustebčiau nei kiek jai ir dominus (puslapio savininkas ) parašys jog parduoda šita Tinklalapį. Kiek matosi jog jie esa B-B-d ant šito webo, nežinau ar yra gryna tiesa jog administratoriai tiek ir savininkas apgaudinėja žmonęs. O del valdo ar kaip jis ten tai nervai ima pardavinėja acc ir vargo nemato. Na po mažu norisi palikti šį puslapį vien del administratoriu/savininko

76561198021428691.png

Na matau forumo nariai, ir dar didesni forumo sukčiai nori sugadinti gerą vardą.. Aišku daugumą narių teisti imasi iškarto , net nesulaukę kitos pusės. Vakar neturėjau laiko ikelti visko, kaip yra. Gerai , kad keletas moderatorių žino apie mane , ir žino ,kad aš taip nepadariau.. Todėl vat, ikelių RUGSĖJO 24 DIENOS 2013 METŲ DIENOS IŠRAŠĄ, litų negavau , žmogus norėjo mane patį apmulkinti, aš su tokiais net nesiveliu į kalbas...

http://www.part.lt/i...857b4588619.png

Temą rakinu.

Ir temos netrinu, uždėsiu įspėjimus visiem, kurie šioje temoje off-topic.

O jeigu čia aš tikrai apgavau, vienintelis įrodymas bus tavo žmogau pareiškimas, o ne kažkokie screen shot ir t.t. .. gėda.

P.S. Čia jau ne pirmas ir ne paskutinis triukas toks.. Yra ir apie mane , ir apie vilmux, ir apie kitus kurta kurta , daryta.. Bandyta.. Bet na žinot, sunku yra, kai visi nori būti tavo vietoje,.,.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...