Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi dalinuosi savo gamemodu :) Šis gamemode buvo editinamas nuo grp 1.1.2 jame buvo padaryta :

Įdėta komanda /fm su ja galėsite klausytas radijos :)

Įdėta nauja vm sistema dabar reikės pereiti teorija tada praiti praktini važiavima aikštelėja tada reiks pravažiuoti mieste teisiu kategorijos yra 3(mašinos,motociklų,sunkvežimių) padaryta taip kad reiktu butinai užsisekti saugos dirža ir įsijunkti autopilota (/ap)

Įdėta vairavimo mokyklos mapp

Veiksmo vieta : San fierro

Mapp darbai negražus patarčiau viska persimapinti ir pasikeisti kaikurius užrašus :)

Tai tiek aš padariau edito :D norejau šita gm editinti ir paleisti serveri bet atsibodo editinti man ji tai dalinuosi :)

LINK : http://www.mediafire...s/GRP_1_1_2.rar

****Do Apyrankės**** Fb:

Pasižėjau , klaidu tai bile kiek , + tavo rašyba tai išvis;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Gal nesityčiok :D jei man lietuviu nepatinka tai ka padaryt išvis aš prates rašyt be ĄĘ ir t.t raidžiu ir be kableliu tašku :D

RenaldasJ tu čia nori kad į pastebin įdėčiau gm pwn ?

****Do Apyrankės**** Fb:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...