Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5_rgldarbas.png

Sveiki supergames.lt lankytojai noriu jum pristatyti RGL.LT projekta tikrai labai įdomus ir geras projektas.

* Recordas?

117 ir serveryje 50- lošdavo kiekviena diena.

* Savininkai/Pgr Administracija

Savininkas: Index_Fuzion atsakingas už visa RGL.LT. Skype: index.fuzion

Pgr. Administratorius: Right_Left Atsakingas už foruma, serverio išlaikyma ir jo serverio*

/forumo tvarka. Skype:

* Darbai su Pakvietimu

* Medikų Darbas [0xp]-Medikaj turi transporta Ambulance ir komandas turi: /psarvai /pgydyti /svyturelis.

* Mechanikų Darbas [0 xp]-Turi Towtruck mašina. Komandas: /tune /sutaisyti /piltidegalus

* Fūristų Darbas [0 xp]- Turi Roadtrain mašina. Komandas: /marsrutai /iskrauti

* Taksistų/Transporterių Darbas [0 xp] - Taksi turi Taxi ir Strarum trans. priemone, Transporteriai: Jester. Komandų neturi.

* Dylerių Darbas [0 xp] - Turi Trans. Priemone Tahoma ir Burrito. Komandos: /pgun /pnark

* Medkirčių Darbas [0 xp] - Turi Trans. Priemone Barracks ir Sadler. Komandos: /kirstimedi /nestimedi /detimedi /iskrautimedi /ikrautimedi

* Radijos Darbas [0 xp] - Turi Trans. Priemone Majestic, Newsvan ir SAN News Maverick. Komandos: /rs ir kitos galvojamos.

* Apsauginių Darbas - Trans. Priemonė Huntley. Komandos: /ant /saugoti

* Policijos/FTB Darbas [0 xp] - Trans. Priemonė Police Ranger, Police Car, HPV1000 ir Police Maverick. Komandos: /ant /ist /bauda /ita /kliutis ir taip toliau.

* S.W.A.T (ARAS) Burys [0 xp] - Trans. Priemonė bus: Bullet ir Police Maverick. O dabar: Buffalo ir FBI Truck. Komandos kaip ir Policijos/FTB.

* Klubaj Gaujos

* Hot Road - Šis klubas skirtas tiems kurie mėgsta lengtynias/dragus/driftus/pasiskraidymus ir panašiai. Klubas tik 15LT (dabar su akcija) skype: index.fuzion

* Baikeriai - Šis klubas skirtas tiems kuriems patinka nelegalios veiklos: Grobimai, Žudymaj ir taip toliau Baikeriai yra kaip samdomi žudikaj. Kaina 15LT skype: index.fuzion

* Noriu susikūrti gauja! Neproblema serveryje vedi /kurtig Pavadinimas visos komandos: /gkomandos

* Kontaktai

rgl.lt-administracija - Prie jo sėdi Index'as ir jis jum visalaika padės.

index.fuzion - Index'o asmeninis skype be rimtos priežasties nedėti nes būsite ignoruojami.

* Atrankos ir taip toliau.

Dabar vyksta atrankos į Direktorius, Moderatorius, Mapperius ir greitai bus į Prižiūrėtojus.

* Atnaujinimai, sistemos ir mapp darbai.

Atnaujinimai daromi kiekviena savaitgalį nes tik tada Administracija laisva būna bet kartais ir darbo dienomis būna. Sistemas bando RGL.LT daryti kuo unikaliau ir RGL.LT vis juda link RolePlay. Mapp darbus bandome nekopijuoti ir daryti kuo unikaliau.

* IP Adresatas ir Tinklapis

IP adresatas pokolkas nežinomas bet bus: samp.rgl.lt tinklapis www.RGL.LT

* Kita Informacija

www.RGL.LT bando atsigaivinti kad vėl loštų kiekviena diena 50- žaidėjų. Serveris bando eiti link RP kripties. Greitu bus nupieštas ir įkeltas forumo dizainas. Jei forume lankisis 40-50 vyks konkursaj kaip pakvietimų, logotipo ir taip toliau. Bandysime siekti didesnio recordo nei praeita karta buvo 117. Kas norite keistis reklamomis skype: index.fuzion nesikeičiame su SA:MP projektais.

• Teigiamai 1

AŠ ČIULPIAU RAULIUI IR JIS DULKINO MANE PER ŠYKNA, AR AŠ SKAITAUSI GĖJUS?

Man patiko. Geriau čiulpti rauliui, negu laižyti savo močiutei..

Gal yra berniukų kurie norėtu,kad jiems irgi pačiulpčiau? Rašykite į skype. Tik su ilgais.

Įdomu kodėl buvot žluge jei jau toks "geras" projektas buvo. :?

Nežlugom o užsidarėm, nes bugų nemažai buvo ir nebuvo tolkos laikyti serverio su bugais. Ir uždarėm tvarkėm ir baiginėjam jau.

Bėje 2013-09-29 rekordo forume sieksime! Nepraleisk šanso patekti į istorija! www.rgl.lt

Gal yra berniukų kurie norėtu,kad jiems irgi pačiulpčiau? Rašykite į skype. Tik su ilgais.

Sėkmės.

ačiū.

Sėkmes, vien iš aprašymo matos kad normalus serveris.

Protingai mastai, ačiū.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...