Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man irgi neseniai grynai taip pat buvo : Naršai po webą ir iš niekur persikrauna, loši gėima irgi persikraun iš niekur. Pabandyk išimt vieną iš pašalinių RAM'ų (jei visi lizdai Ram'u užimti) P.S Pašaliniai dedasi man atrodo dešinėj patys pirmi. Tai va viena pati pirma iš dešinės išimk ir tada bandyk. Man padėjo :)

Man irgi neseniai grynai taip pat buvo : Naršai po webą ir iš niekur persikrauna, loši gėima irgi persikraun iš niekur. Pabandyk išimt vieną iš pašalinių RAM'ų (jei visi lizdai Ram'u užimti) P.S Pašaliniai dedasi man atrodo dešinėj patys pirmi. Tai va viena pati pirma iš dešinės išimk ir tada bandyk. Man padėjo :)

Pas mane senukas, ramu lizdai visi tusti isskyrus vienas ;/

P.S. Nemanau kad cia ramai kalti o procesorius puliuoja..

(redaguota)

Aš nesuprantu kam tu čia rašineji eik ir tvarkykis tą pc, mes gi nesutvarkysim už tave. Pažiūrėk išviso ar sukasi vintiletiorius kur procesorius yra...

(facepalm) su zmonem aiskinuosi apie sia problema. Noriu ir rasau. Nepatinka? Pisk n* ;)

P.S. Tavo nuomone man neidomi ;/

Redaguota , nario MantasD
  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...