Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi giminės išvažiuoja į Airiją ir paprašiau, kad pažiūrėtų ten Xbox 360 ir Playstation 3 konsolių kainas. Na žinoma ir GTA V, čia jau nei sakyt nereikia...

Tai žodžiu, yra tokie klausimai:

• Ką geriau rinktis, Playstation 3 ar Xbox 360 (žaisčiau GTA V, taip kad..)?

• Jeigu kas esat buvę, ar šiaip žinot, kiek Airijoje kainuoja Xbox 360 ir PS3?

• Gal kas žinot kiek Airijoje kainuoja GTA V? :D. Vienas forumo narys rašė, kad UK jis matė už 30 svarų, bet įdomu ar Airijoje tokia pati kaina :?..

• Aš būtinas internetas norint žaisti GTA V? Pas mane mobilusis, t.y modemas, tai jeigu reikėtų būtų kaip prijungti modemą?

• Ar prie PS3 ar Xbox 360 galima prijungti klaviatūrą ir pelę, bei ausines? Tokius žaidimus kaip GTA V su pulteliu žaisti nepatogu..

• Gal kas žinot, ar nebūtų jokių nesklandumų siunčiant paštu ar kaip čia pavadinus konsoles?

Lyg ir vsio...

• Ką geriau rinktis, Playstation 3 ar Xbox 360 (žaisčiau GTA V, taip kad..)? - Tavo vietoj laukčiau nauju konsoliu tada pirkčiau PS3 čj nors ir xbox geras sunku apsisprest ištikruju :D bet ps3 manau bus geriau

• Jeigu kas esat buvę, ar šiaip žinot, kiek Airijoje kainuoja Xbox 360 ir PS3? nu aš anglijoj gyvenu tai kainors dabar nedidokos nuo 100 iki 200 svaru

• Gal kas žinot kiek Airijoje kainuoja GTA V? :D. Vienas forumo narys rašė, kad UK jis matė už 30 svarų, bet įdomu ar Airijoje tokia pati kaina :?.. 39.99

• Aš būtinas internetas norint žaisti GTA V? Pas mane mobilusis, t.y modemas, tai jeigu reikėtų būtų kaip prijungti modemą? per ps3 yra WIFI , XBOX reik mokėt uz XBOX LIVE bet irgi gali nusipirkt WIFI adapteri

• Ar prie PS3 ar Xbox 360 galima prijungti klaviatūrą ir pelę, bei ausines? Tokius žaidimus kaip GTA V su pulteliu žaisti nepatogu.. ne man atrodo nors girdėjas kad galima

• Gal kas žinot, ar nebūtų jokių nesklandumų siunčiant paštu ar kaip čia pavadinus konsoles? reik ziurėt i pardavėjo reitingus jei geras tai patikimas ir tikrai atsius.

Bijau but apgautas Valdo :cry:

• Ką geriau rinktis, Playstation 3 ar Xbox 360 (žaisčiau GTA V, taip kad..)? - Tavo vietoj laukčiau nauju konsoliu tada pirkčiau PS3 čj nors ir xbox geras sunku apsisprest ištikruju :D bet ps3 manau bus geriau

• Jeigu kas esat buvę, ar šiaip žinot, kiek Airijoje kainuoja Xbox 360 ir PS3? nu aš anglijoj gyvenu tai kainors dabar nedidokos nuo 100 iki 200 svaru

• Gal kas žinot kiek Airijoje kainuoja GTA V? :D. Vienas forumo narys rašė, kad UK jis matė už 30 svarų, bet įdomu ar Airijoje tokia pati kaina :?.. 39.99

• Aš būtinas internetas norint žaisti GTA V? Pas mane mobilusis, t.y modemas, tai jeigu reikėtų būtų kaip prijungti modemą? per ps3 yra WIFI , XBOX reik mokėt uz XBOX LIVE bet irgi gali nusipirkt WIFI adapteri

• Ar prie PS3 ar Xbox 360 galima prijungti klaviatūrą ir pelę, bei ausines? Tokius žaidimus kaip GTA V su pulteliu žaisti nepatogu.. ne man atrodo nors girdėjas kad galima

• Gal kas žinot, ar nebūtų jokių nesklandumų siunčiant paštu ar kaip čia pavadinus konsoles? reik ziurėt i pardavėjo reitingus jei geras tai patikimas ir tikrai atsius.

Ačiū labai, vienintėlis dalykas, kurį ne taip supratai (tiksliau aš neaiškiai parašiau), tai paskutinis klausimas, nes man ten jį nupirktų iš parduotuvės ir patys atsiųstu, o ne taip, kad internetu nusipirkau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...