Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

123.jpg

Kažkaip ponas Administratorius nelabai paaiškina moderatoriams kokia tvarka yra,ir jeigu toje pačioje temoje nusiženginėja po daug kartu tai reikia ir dėti po nusižengimais įspėjimus,niekas man nesakė jog galima toje pačioje temoje jei pažeidžia daug taisykliu dėti tik viena įspėjima.

Logika tai irgi... :x

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Kažkaip ponas Administratorius nelabai paaiškina moderatoriams kokia tvarka yra,ir jeigu toje pačioje temoje nusiženginėja po daug kartu tai reikia ir dėti po nusižengimais įspėjimus,niekas man nesakė jog galima toje pačioje temoje jei pažeidžia daug taisykliu dėti tik viena įspėjima.

Logika tai irgi... :x

Debiliuk, jeigu nesakė reiškias paklaust turi jeigu kas nors neaišku. Laiko nebuvo, per daug užsiėmęs buvai? Nemanau.

Susimovei, dabar nesimazink, buvai moderatorius, padarei nesąmonių, nebesi. Vsio.

Čia jeigu atlaidausi kiekvienam tai kas ir bus čia.

Redaguota , nario .weeD`
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

❤️

Kerštas, jo? Kid logic.

Čia šiaip free-postini ar, kad įspėjimą gauti? Aš galiu uždėti ir už multi-accountinimą iš to pačio ip 78.61.xx.xxx ir reputacijos dėjimą sau jeigu reikia. Nebūtina dar ir "KID logic" nesąmonių pridurti, vietoj "jėga, kid, logic" geriau nieko nerašyti. Tad nebijok, kai matysiu, kad labai nori ir duosiu tau tą įspėjimą.

Rakinu temą, nes matau po truputį pyktis pradedat.

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...