Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki , sumaniau pasidalinti edintinta modifikacija nuo FC gamemodo ir perkeltą į LV miestelį :D , modifikacija yra tokia iš paprastesnių , darbų sukūrymas su vieną , dviejom eilutėmis , modifikacija tikrai yra verta dėmesio , prie jos esu daug darbo įdėjas , daug dirbęs , tad atėjo laikas ir nusibodo sampas ir nusibodo scriptinimas , pradėjau žaisti kitą žaidimą tad norėčiau kad už modifikaciją , nors užsiregistruotumėte viename tinklalapije ir tiek , registracija trunka vos 30s , modifikacija tikrai turiu , ji yra gan įdomi , jai norėsite galėsiu ir daugiau aprašyti ir pafotkinti dėl to rašykit į skype: evaldzitoo

Atiduosiu modifikacija kaip surinksiu 20-30registracijų , taigi paspaudžiant nuoradą kurią paliksiu apačioj , užsiregistruojat , taipogi patvirtinate el.pašte registracija , ir parašote parašyta slapyvardį registracijoje :)

Ačiū ! :)

http://lfs.lt-global...p?pakviete=7595

Jai aš esu naujas veidas , tai nereikia manęs nuvertinti :) , aš nesilankau supergeime , vos tik užeinu pabūnu , arba jai ko nors man prireikia , dėl to vartotojas nebūvo reikalingas iki šiol :)

Bėje taipogi , jai užsiregistravote ir parašėte slapyvardį , uždėsiu jums +rep ant komentaro :)

Redaguota , nario Divainas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...