bebras

[Pamoka] Darbo kūrimas

Recommended Posts


šaunu labai reikėjo panašios pamokos, bet esmė tame, jeigu darau kaip ir nuo 0, ir tai būtų pirmas darbas daromas, tai reiktu prie registracijos įrašyti kažka tokio kaip darbas=0 ? (nu kad į failą šita įrašytu tipo..) ?

P.S jei gali padaryk v2 šitos pamokos, kad kai mechanikas savo mašinoje ir važinėja, gauna (kažkiek) lt / min.. ačiū.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

šaunu labai reikėjo panašios pamokos, bet esmė tame, jeigu darau kaip ir nuo 0, ir tai būtų pirmas darbas daromas, tai reiktu prie registracijos įrašyti kažka tokio kaip darbas=0 ? (nu kad į failą šita įrašytu tipo..) ?

P.S jei gali padaryk v2 šitos pamokos, kad kai mechanikas savo mašinoje ir važinėja, gauna (kažkiek) lt / min.. ačiū.

//v2
SetTimer("PaydayTimer",60000,true)

forward PaydayTimer();
public PaydayTimer()
{
  for(new i; i < MAX_PLAYERS; i++)
  {
    if(!IsPlayerConnected(i)) continue;
   if(Darbas[i] == 1)
   {
		 GivePlayerMoney(playerid,kažkiek");
  }
}
return 1;
}

O kodėl reikia įrašinėt į failą 0? Jei naudoji mysql apskritai naudok "default"...

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Tai man registracijoje nieko nereikia rašyti asr kaip čia? :D susipainiojau :D

//Registracija:
dini_IntSet(failas,"Darbas",0); // Šito nereikia..
// Krovime. jei NEbus tos eilutės viršuje.
new int = dini_Int(failas,"Darbas")
// int bus vistiek 0. Net jei nebus ir to "Darbas" faile.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Mhm, tada krovime kaip supratau įrašyti pvž: new darbas = dini_Int(file,"darbas");

ir saugojime darbas = pInfo[darbas]

Ir bėja, aš turiu sūsikuręs enum gamemode viršuje su visais darbas, admin,vip, piniga, xp, lt, bet kam jis tiksliai reikalingas? :D Jeigu aš kaip ir turiu kintamuosius (krovime) ir su jų pagalba pvž tikrinu ar žaidėjęs vip ir t.t. ?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Mhm, tada krovime kaip supratau įrašyti pvž: new darbas = dini_Int(file,"darbas");

ir saugojime darbas = pInfo[darbas]

Ir bėja, aš turiu sūsikuręs enum gamemode viršuje su visais darbas, admin,vip, piniga, xp, lt, bet kam jis tiksliai reikalingas? :D Jeigu aš kaip ir turiu kintamuosius (krovime) ir su jų pagalba pvž tikrinu ar žaidėjęs vip ir t.t. ?

Krovime, tiesiog krauk kaip tau reikia :D

Saugojime net nesupratau tavo pavyzdžio...

enum, padeda susiprasti masyve, nes šiaip masyvai turi indeksus(skaičiais)....

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

aišku.

Bet aš kaip ir nenaudoju niekur to pInfo ir panašiai, kadangi aš krovime į kintamajį pvž į kintamajį vip išgaunu skaičių, ir tikrinu ten pvž vip komandas, ar gali naudot ar ne ir t.t.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

//v2
SetTimer("PaydayTimer",60000,true)

forward PaydayTimer();
public PaydayTimer()
{
  for(new i; i < MAX_PLAYERS; i++)
  {
       if(!IsPlayerConnected(i)) continue;
      if(Darbas[i] == 1)
      {
            GivePlayerMoney(playerid,kažkiek");
     }
}
return 1;
}

O kodėl reikia įrašinėt į failą 0? Jei naudoji mysql apskritai naudok "default"...

Galima į timeri idėti tikrinima koks darbas, pvž switch ( Darbas[playerid] )case 1 t.t ir duot alga

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

O dabar dar padaryk /paliktidarba :D

CMD:paliktidarba(playerid)
{
Darbas[playerid] = 0;
SendClientMesage(playerid, -1,"Palikai savo svajonių darbą");
}

paprasčiausias variantas, kurkis tikrinimus ar dirba ar kažką tokio, nes čia jei ir nedirba vistiek eis naudot šią nesąmonę :D

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
C:\Users\Dominykas\Desktop\gm\gamemodes\test.pwn(1329) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "Darbas"

C:\Users\Dominykas\Desktop\gm\gamemodes\test.pwn(1329) : warning 215: expression has no effect

C:\Users\Dominykas\Desktop\gm\gamemodes\test.pwn(1329) : error 001: expected token: ";", but found "]"

C:\Users\Dominykas\Desktop\gm\gamemodes\test.pwn(1329) : error 029: invalid expression, assumed zero

C:\Users\Dominykas\Desktop\gm\gamemodes\test.pwn(1329) : fatal error 107: too many error messages on one line

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele