Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, tiksliau labas rytas. Tai gi pribrendo reikalas kai perpirktas projektas turi būti parduotas, nes nebelieka laiko juo užsiimti (o aš jau tiek perspektyvos mačiau su juo).

Pats serveris už save susimoka (tai yra, kad jums jį laikyti nieko nekainuos) bei neša šiokį tokį pelną. Viskas yra pratęsta gan nemažam laikotarpiui, tai gi jums nereiks sukti proto, dėl " hostinimo ". Serveris pats stovi iserv.lt (nuo pat pradžių ten stovėjo). Jei svajoji turėti savo samp serverį tai tau čia puiki proga ją įgyvendinti.

Daugiau informacijos skaičiukais:

c88eeac77b1bcef36f2f7c6ef1bda0ff682.png

Jei bent kiek sukaustė dėmesį, brukštelk asmenine žinute man į skype: vienaragius ir klausk ko tik nori, nesikandžioju. Kaina žinoma proto ribose ( esu geras gal atiduosiu pigiau, jei mokėsite nusiderėti )

P.S. Atiduosiu tik tam kuris nesuniokos to projekto, ar neperdarys į kokį kitą "šūdservį"

Interneto puslapis prie visko neįeina.

Redaguota , nario Unicorn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...