Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:Dddddd Nepatikimas kodel? Todel nes apgavo viena bet nepasiseke Direct admin jau irgi turi tad nieks nepirkit nepatikimas visi labai patikimas patikimas bet is tiesu tai nera Tad gali nepardavinet nes duomenis netiks :)

Ką tu čia kliedi? :D

Domenas jau parduotas Pauliui...ir nepūdrink smegenų,kad nepardaviau tau domeno tai pradėjai -Rep deliot? :) Tik jau neapsiverk iš tų tavo smailų matosi,kad esi kaškoks atsilupes nuo gyvenimo...

• Neigiamai 1
e8119d0a35c57c0d75be7e496a92fda0442.png

(redaguota)

Ką tu čia kliedi? :D

Domenas jau parduotas Pauliui...ir nepūdrink smegenų,kad nepardaviau tau domeno tai pradėjai -Rep deliot? :) Tik jau neapsiverk iš tų tavo smailų matosi,kad esi kaškoks atsilupes nuo gyvenimo...

Gerai,kad prisipažinai kad jau pardavei man:) nes dar ryte negalėjau prisijunkt nes buvai pass jau pakeites ,bet kadangi administracija patviritno mano el paštą susigražinau tad galit rakint tema nes jau man jis priklauso :)

Redaguota , nario Paulius *

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...