Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

WWE Smackdown Vs Raw 2011 (Wii)


Popas23

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4516 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

pa.182212.1.jpg

Išleidimo data: spalis, 2010. WWE SmackDown vs Raw 2011 bus suteikti dalyviams daugiau nei bet kada nustatyti savo likimą ir resursas yra dinamiškos ir nuolat besikeičiančios WWE. Pakeliui savo sprendimus priims žaidimo scenarijų, būtų galima daugiau spontaniškas WWE veiksmus ir iš žiedo. Mėgaukitės daugiau lygmenį Interaktyvi, kuri leidžia jums nustatyti savo WWE patirtis ir kontroliuoti savo likimus į visiškai naują Kelias į WrestleMania istorija veikiamus campaigns.WWE Smackdown Vs Raw 2011 bus pristatyti jo didžiausia auka data ventiliatoriaus mėgstamiausia, geriausia savo klasės bendrijos sukūrimo funkcijas. Žaidėjai turės daugiau kūrybos nei bet kada pritaikyti savo Superstars, apdailos juda ir istorija dizaino. Be to, ieškoti ir keistis turinys bus gerokai supaprastintos su patobulinimų labai vertinamas WWE Bendrijos Creations funkciją, kuri generuoja beveik 10 mln parsisiųsti, įskaitant 7,5 milijono Rangovas Superstars, 500000 istorija dizaino ir 500.000 apdailos juda savo franšizės debut.Always 100% WWE Autentiška, WWE SmackDown vs Raw 2011 bus pasigirti viena didžiausių grafikų franšizės istorija su šiandienos populiariausi WWE Superstars ir Divas daugiau nei 70. Kiekviena superstar skambės nauja odos struktūrą ir judėjimo technologija, labiausiai autentiški ieško ir juda Superstars ir Divas ever seen WWE žaidimą. Be to, naujas fizikos sistema užtikrins visų rungtynių metu ir objektas sąveikos išvaizdą ir unikalus, dinamišką ir unpredictable.You mačiau Superstars "akimirkų dėl WWE programavimą. Jūs bendras jų ir gyveno per juos per televiziją, internete, ir arena. Dabar atėjo laikas jums nustatyti savo galutiniam WWE metu labiausiai interaktyvios patirties WWE Universe. Tai jūsų momentas.

Kaina: US $ 54,90 / Dar nepaskelbta Oficialiajame arba išleisti

www.dcemu.co.uk

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4516 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...