Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4275 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na man tai ne gaila pasidalint tuo kas man atrodo unikalu, juk tai ne idėja... Taigi, čia ir durniui aišku jog serverio idėja turi būti sugalvota kūrėjo ir nepanaši į kitus serverius, viskas įgyvendinta koduojant Java ir kuriant savo sistemą, nereikia kaip sako Essentials, Autentifikacijos ar kokių kitų plačiai prieinamų įskiepių, viską reikėtų koduoti pačiam, juk tą patį prisijungimą galima padaryti daug įdomesnį ir unikalesnį... Jeigu nori labai populiaraus serverio, žinoma teks daryti MiniGame's serverį, nes tiesiog net vienas DS ar VPS neatlaikytų didelio kokio nors RPG serverio kuriame gyventų sulindę daugiau nei 500 žaidėjų... Minigames vis gi neturėtų būti visiems senai nusibodę HungerGames, TheWalls ar panašūs, gi vis dėl to čia yra MINIgames, juos sugalvoti nėra labai sunku, o dar manau, galima kopijuoti idėjas jiems iš kitų žaidimų, tarkim Quake... Žinoma tarp tų MiniGames turėtų būti ir RP ar koks nors panašus serveris, bet įgyvendintas kitaip, nei įprasta, gi RP/RPG yra labai platus žaidimo žanrų ratas ir nebūtina visus šio žanro serverius daryti identiškai nesamoningus ir net neatitinkančius žanro... Be abejo prisigalvot dar visko galima... Asmeniškai aš, savo projekta įsivaizduoju su savo Clientu kuris smarkiai pakeistų ir pačio serverio esmę, savo modifikuotu Bukkit varikliuku ir savo paleidėju, ko visko dėka galėčiau modifikuot savo projektą ir taip pasiekti įspūdingiausio unikalumo... Tai va kas mano galva yra unikalu... ;)

Filthy-Frank.jpg

Na man tai ne gaila pasidalint tuo kas man atrodo unikalu, juk tai ne idėja... Taigi, čia ir durniui aišku jog serverio idėja turi būti sugalvota kūrėjo ir nepanaši į kitus serverius, viskas įgyvendinta koduojant Java ir kuriant savo sistemą, nereikia kaip sako Essentials, Autentifikacijos ar kokių kitų plačiai prieinamų įskiepių, viską reikėtų koduoti pačiam, juk tą patį prisijungimą galima padaryti daug įdomesnį ir unikalesnį... Jeigu nori labai populiaraus serverio, žinoma teks daryti MiniGame's serverį, nes tiesiog net vienas DS ar VPS neatlaikytų didelio kokio nors RPG serverio kuriame gyventų sulindę daugiau nei 500 žaidėjų... Minigames vis gi neturėtų būti visiems senai nusibodę HungerGames, TheWalls ar panašūs, gi vis dėl to čia yra MINIgames, juos sugalvoti nėra labai sunku, o dar manau, galima kopijuoti idėjas jiems iš kitų žaidimų, tarkim Quake... Žinoma tarp tų MiniGames turėtų būti ir RP ar koks nors panašus serveris, bet įgyvendintas kitaip, nei įprasta, gi RP/RPG yra labai platus žaidimo žanrų ratas ir nebūtina visus šio žanro serverius daryti identiškai nesamoningus ir net neatitinkančius žanro... Be abejo prisigalvot dar visko galima... Asmeniškai aš, savo projekta įsivaizduoju su savo Clientu kuris smarkiai pakeistų ir pačio serverio esmę, savo modifikuotu Bukkit varikliuku ir savo paleidėju, ko visko dėka galėčiau modifikuot savo projektą ir taip pasiekti įspūdingiausio unikalumo... Tai va kas mano galva yra unikalu... ;)

Protingai mąstai tačiau, kad ir tas pats RP yra toks nuvalkiotas čia lietuvoj, kad daugelis net realiai nežino ką jis reiškia taip ir gimsta tie šūdserviai. Tikro RP serverių lietuvoj net negirdėjau taigi tai irgi galėtu būti gera pradžia.

plVjD.png

Protingai mąstai tačiau, kad ir tas pats RP yra toks nuvalkiotas čia lietuvoj, kad daugelis net realiai nežino ką jis reiškia taip ir gimsta tie šūdserviai. Tikro RP serverių lietuvoj net negirdėjau taigi tai irgi galėtu būti gera pradžia.

Tik nemanau jog jis, kaip ir mano apibūdintas serveris, susilauktų normalaus skaičiaus lankytojų, tokie serveriai mūsų didžiosios dalies žaidėjų būna nesuprasti, nes jie kitokie nei eiliniai serveriai kur žmonės pritraukiami itin lengvu žaidimu ir nesibaigiančiais dropais, taigi, jei jau serveris ne toks kaip kiti šūdserviai, jis - brokuotas... Žinoma tokie serveriai susilauktų rimtų žaidėju dėmesio, bei jų įkūrėjai įgautų gerą reputacija "Lietuvos Minecraft grietinėlėje", bet kas iš tų kelių žaidėjų, jei tu pats tiek stengiesi dėl projekto, o jis tik į minusą eina... Dėl šios priežasties visi Lietuvos Minecraft serveriai tėra - šūdo krūva... Žinoma yra keletas tikrai gerų serverių, bet juos dar ir susirast sunku, nes liaudis ten nelabai žaidžia, o ir užsidarinėja jie neretai, dėl jau minėtos priežasties... Tai jei lietuviai ir sukurs kažką geresnio, tai bus skirta užsienio rinkai, arba tam serveriui bus lemta bankrutuoti...

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4275 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...