Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4712 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi mano planuose atsirado nauja idėja. Ar ji bus įgyvendinta dar nežinau. Išdėstau čia savo idėja o jūs vertinkite. Mintis tokia:

1. Sukurti naršyklinį žaidimą panašų į travian ar ikariam tik unikalu ir su visai kitu veikimo principu.

2. Žaidime jūs atstovaujate pradžioje savo kaimelį o vėliau miesta/didmiestį/imperija. Su galimybę keltis lygį vygdote procesus. Procesai - užsiemimai. Vygdant procesus galima keltis patirtį. Su didesniu patirties skaičiumi jau galite statyti pastata. Vydant procesus finansinių problemų kels galia/gynyba/protas, diplomatija - tai kaip gyvybės kurias pastoviai reiks papildyti už monetas. Procesų pagrindas yra suteikiama patirtis. Pastačius kaimelį jūsų prioritetai keičiasi ir jau keičiate savo kaimelį į miestą kurį taip pat reikės pastatyti, kad galėtumėt keisti į didmiestį. Levelis turės savo galimybes nuo kurių priklausys procesų įvygdymo greitis. Kuo didesnis levelis, lygis tuo daugiau monetų reiks galios/gynybos/proto, diplomatijos atstatymui.

Vis dar galvoju ar žaidimo laikas turėtų būt dabartis, praeitis kaip travianas ar ikariam, ar ateitis kaip nemexis ar nebula. Rašom savo nuomones.

nekriepk dėmesio į ta freeposterį, jis tiesiog parašė nesąmonė.

Nu nežinau, įdomiai skamba, bet šiaip gal kažką ir unikaleesnio galėtum, nes panašu į travian / ikariam ir t.t.

Panašumo žaidimo eigoje nėra, aš čia parašiau kaip palyginimą tik. Beto vis dar galvoju koks turėtų būt žaidimo laikas: praeitis, dabartis, ateitis?

(redaguota)

pakursi atsibos kita kursi atsibos paskui vel kita ir paskui viska parduosi arba atiduosi ir kokie nauda,man irgi buwo zjbs kaska kurti bet jau paskui isvis nebeidomu nes pinigu svaistimas.

Pastoviai nieko nekuriu, jeigu kuriu tai arba teikiu paslaugą arba tai man duoda naudos - vienas ir tas pats. Darbo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs. Prieš kurdamas turiu būti įsitikinęs jog darbas atliktas neveltui. Kaip tai padarau? Pasidomiu kitų populiarių žaidimų specifiką ir generuoju savają. Jei viskas paremta logika tai niekad nebus pinigų švaistymas. Jei projektas neturės pasisiekimo, aišku bus tiek - yra priežastis. Jei yra priežastis man telieka surasti sprendimą kuris arba apdoros ta priežastį arba paskatins kurti naują žaidimo mechanika - pavyzdys. Tai tiek.

Redaguota , nario Encoding

Taip ir galvojau, kad prasneks apie traviana ar ikariam, jus atsigaukit, jau tie serveriai kurie pirmieji startavo uzeme savo post ir jums dabar sulaukt kazkokio demesio yra labai sunku, kadangi reikia konkuruoti tarp geresniu..

Žmogau paskaityk daugiau o ne biški perskaitęs kritikuok. Travian/Ikariam tik pavyzdys ir nieks jų nekopijuos, žaidimo eiga visiškai skirsis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4712 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...