Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki Noriu Pristatyti Savo Projekta Turbut Iš Pavadinimo Ikandote Apie Ka bus žaidimas .Žaidimas Bus Sukurtas RPG Taigi Papasakosiu apie Ji plačiau

Ten Galesite Pasirinkti 6-8Rases

Warrior

Warrior Women

Blader

Mechanic

Mage

Mage Women

Unikalus:

NightMare

Xenon

Demon Slayer

Demon Avenger

Kiekviena Rase Turi Savo Skillus

Taip Pat Galesite Kovoti Gaminti žvejoti Kaip sakoma Mininga kelti Kirsti Medzius :) Kiekvienas Levingas Yra atskirame Lauke ir jam Reikes tam Tikru Irankiu :Picaxe,Meškere Ir T.t Taip pat jum reikes Lygio Kad Kapotumet jum reikalinga Moba

Arba Sužvejoti tam tikra Žuvi Taip Pat Bus Žaidimo Pasiekimai Juos Bus Nelengva Ivygditi

Bus quest Juos turesite Surasti Bet jum Pades Quest Guid Ten Bus Parašyta Kur juos Rasti .Aišku Koks Žaidimas Be Ginklu ? Kiekviena Rase Gales Pirkti Savo Ginklus :) Taip Pat Bus ir bosu Team Mobu arba Kautis Tarp Pusavyje :)

Na aš jum Visko Papasakoti Negaliu Ateikite ir pamatyke Skillax.wy.lt Šiandien :) Pagr.Administratorius @Silveris :) Laukiu

Updates:

1.0 -+5Sagos Kiekvienai Rasei Skillai Kiekvienai Rasei

1.1- +10 Sagu Naujos, Rases Big Temple

Redaguota , nario WeeDer

Man atrodo Tau gerai Kad Tu prie Kompo O mano Kompas Šiuo Metu sunkioje Bukleje Man atrodo Per Ipad Negaleciau Mokintis Html arba Php ? Ir jas Panaudoti Iškart Nepulk Jai nezinai Aplinkybiu.

Kodėl? Per IPAD kaiptik geriau, pats per jį html programavau, patogu žinok, pripažink kad nemoki ir tiek. O kas sunkaus nueiti ir tiesiog skaityti planšetei? Ar youtube atsidaryt?

Pripažink tiesiog..

Tu Gal Koks Pirmokas Puikiai Parašyta *Mokintis* Tai reiškia Kad As dar tik mokinuos

Aš pirmokas? Tada tu paaiškink, kodėl tu kiekviena žodį rašai iš didžiosios, ir lietuviškas raides rašai netaisyklingai, ir nevisuose žodžiuose yra kur reikia? O tik kaikuriuose? Bandai prie rašybos prisipakint?

Bėja, nu tai jeigu mokinies, atsidaryk youtube, ten paieškok php pamokų ir viskas, kas sunkaus?

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...