Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Parduodu gan vertingą Sarg.lt paskyrą. Įkelsiu keletą nuotraukų apibendrinančių patį acc.

Tai štai ir jos :

Žaidėjo /info:

aa9c676aae7ae3273208a69c25737d39207.png

Mašinos ir jų /rida:

287d7c96a293a23887a6e04e6ab5435c840.png

Aš esu ''LEGENDINĖS'' Premier sąvininkas. Šios Premier rida pati didžiausia visame serveryje ir už ją jau siųlo nemažiau 10m.

eafd7392082583a5460c437c9d5e74c1627.jpg

Kreiptis į SKYPE: domantuks99

Kaina: sutartinė

P.S. Pireš kviesdami į kontaktus iš kart prisistatykite, kad kviečiate dėl Sarg.lt paskyros.

Redaguota , nario Anonim ^^
  • Neigiamai 3

www.SF-Dark.us.lt
5e5f5fe73c0cbef23659ade206c11453943.gif

Kam tas melas... Pavliko didziausia rida sarg.lt serve o ne tavo jo rida virs 35k o pas tave tik 10k jis verta max 5mil,net teisiu nera:D ir net teisiu nera. Verslas yra?

Jokio melo čia nėra. Nesakau, kad iš visų serverio mašinų mano rida dižiausia, tik sakau, kad serveryje yra tik viena Premier su tokia rida.

Verslas yra. 32lt./min., tik pamiršau nufotografuoti.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

www.SF-Dark.us.lt
5e5f5fe73c0cbef23659ade206c11453943.gif

(redaguota)

Jokio melo čia nėra. Nesakau, kad iš visų serverio mašinų mano rida dižiausia, tik sakau, kad serveryje yra tik viena Premier su tokia rida.

Verslas yra. 32lt./min., tik pamiršau nufotografuoti.

" Aš esu ''LEGENDINĖS'' Premier sąvininkas. Šios Premier rida pati didžiausia visame serveryje ir už ją jau siųlo nemažiau 10m." tavo zodziai! kiek nori dar uz ja? felmann Sakau Narik_Pavlik turi su virs 35k rida tai pas ji didziausia, Ir jeigu pyksti uz tiesa tai nereikia det -rep. Redaguota , nario Twisteris
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 2
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...