Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4684 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest MicﮎHeal

Sveiki all ir svečiai ko aš ieškau ?? ieškau Scripterio patyriusio kuris dirbtų kartu su manimi.

Tikrausei klausimas kyla ka aš moku visiems kyla klausimas ypač scripterams tuojaus ir bus jums atsakyta i šį klausima.

Aš moku Mappint ir GFX kurti banerus ir pnš patys suprasite :)

Foruma esu jau padaręs petvarkęs temas ir pnš neviešinsiu.

Viską aptartume kartu su scripteru paklausysiu ir jo nuomonęs tinka ir vidutiniški scipteriai būtų gerau kad išmanytų darba sistemas komandas texdraw pickup ir pnš .

Na daug ir negalėjau nieko pranešti :)

Norėdami susisiekite palikite savo skype komentaruose arba i až :)

Guest MicﮎHeal

Lietuvių k. 10 balų.

Žmogau kam renki postus ir freepostini jeigu nesi scipteris kam bereikalingai postinti nu man jūs keisti ypač tu Funki... :DDD

Žmogau kam renki postus ir freepostini jeigu nesi scipteris kam bereikalingai postinti nu man jūs keisti ypač tu Funki... :DDD

Aš skripteris aš skripteris! Galiu kritikuot? yeee :) Tai va, su lietuvių kalba tikrai nieko gero....

O jeigu rimtai. Tu taip ir nepasakei ko tu iš to skripterio nori, ta prasme, kame jis dirbs su tavim? Iš kur žinot kad tu mums nesiūlai dirbti su tavimi statybose?

Trumpai: aiškiau sakyk ko nori ir plačiau rodyk savo vertę.

Aš aišku nesisiūlau.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Guest MicﮎHeal

Bet ant kiek matosi , kad tu iš Vilkaviškio , nes turėjau klasioką iš ten. Abu lygiai tokie patys nerašliavos , jūs visi ten tokie ? Skripteris , ne skripteris koks skirtumas ? Vis tiek daugiau už tave tikrai moku ties map'inimu ir photoshopinimu.

Pasigyrei matau wow sekmės ir toliau girantis žmogau kam girtis bereikalo photoshopinimu ir mappinimu gali būt kas čia žino matai aš nesu toks žmogus mėkstantis girtis :) ypač kaip tu tokie ir moka tik girtis .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4684 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...