Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: You Are Empty


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

250px-You_Are_Empty.jpg

Aprašymas:

You Are Emty – pirmojo asmens šaudyklė. You Are Emty siūlo žaidėjams alternatyvų požiūrį į XX amžiaus penktojo dešimtmečio pabaigos istoriją. Veiksmas vyksta Sovietų Sąjungoje. Pirmaujantys sovietų mokslininkai pradeda didelį eksperimentą, kurio metu keičia žmogaus fiziologiją ir mentalitetą, norėdami sukurti antžmogius, sugebančius sukurti šviesią ateitį ir komunizmą visame pasaulyje. Bet nutinka kažkas negero… Visame mieste, kuriame vyko eksperimentas, kyla chaosas. Didžioji dalis gyventojų mirę. Išlikę gyventojai tapo keistomis ir antgamtiškomis pabaisomis – buvusiais Sovietų Sąjungos piliečiais, kurie po eksperimento mutavo ir įgijo antžmogiškų galių. Originalūs ir ryškūs priešai yra viena iš žaidimo ypatybių. You Are Emty įtraukia į perdėtai tamsią ir miglotą sovietų totalitarizmo atmosferą. Kovodamas prieš antžmogiškas galias įgijusius mutantus, pagrindinis herojus bando suprasti, kas vyksta aplink ir siekia ištaisyti istorinę klaidą. • Unikali tradicinė Sovietų totalitarinės visuomenės aplinka. • Žavus ir neįprastas siužetas. • Įspūdingos ir tikroviškos vietovės, kuriose vyksta mūšiai – kolūkis, metro, operos ir baleto teatras, namų stogai. • Puikūs vaizdo efektai • Originalūs ir ryškūs priešai • Ds2 technologija išryškina net smulkiausias detales, todėl žaidimas tampa tikrovišku. • Žaidimo procesas paklūsta fizikos dėsniams.

Vaizdai:

s23908_pc_10.jpg

you-are-empty-ss1.jpg

you_are_empty.jpg

you-are-empty-2.jpg

Video:

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=0MW_LeOGzWM[/youtubecom]

Minimalūs reikalavimai kompiuteriui:

# Operacinė sistema: Microsoft® Windows® 2000/XP

# Centrinis procesorius: Intel Pentium IV 2,2 GHz arba AMD Athlon 3500+

# Darbinė atmintis: 512 MB

# Kietasis diskas: 3 GB

# Vaizdo korta: nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X800 su 256 MB RAM

# Garso korta: suderinama su DirectX 9.0c

# Diskų nuskaitymo įrenginys: DVD-ROM

Šaltinis: google.lt, youtube.com, games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Išpradžių tikėjausi daug, mane buvo priviliojas žaidimo trailer, tamsios vietos, kraupūs vaizdai, bet vien tik po 1 misijos, man užėjo nuobodumo bei nusivilimo banga.

Žaidimas apsurdiškas. Tikrai nieko gero nepasakysiu. Grafika :visas vaizdas ekrane yra netikroviškas, aplinkos praktiškai nesunaikinamos, mažai keičiasi. Gameplay blogiau nei blogas, kadangi jūs einate tiesiu koridoriumi ir jums nereik sukinėt pelytes, o tiesiog šaudyt - kaip robotuj. Taippat nuoboduma keliantys mutantai - apibūdinsiu taip. Šaudai į vis tokius pačius pasikartojančius mutantus, kad toks vaizdas, kad tu kovoti tik prieš 6 vaikinus nuolat, kurie kaskart atgyja arba pasidaugina didelėse grupėse. Ir mutantų kruvoje pamatant vis tuos pačius mutantus - ima šleikštulys ir banalumo jausmas. Ginklų taippat nėra gausu - toks vaizdas, kad žaidimas kurtas 1990 metais. Vienintelis dalykas, ką kūrėjei padarė teisingai - tai foninė muzika kuri dauguma pritapdavo.

Vien tik isijungęs pirmą misija, man buvo malonu žaisti, bet jau po jos, viskas pradėjo kartotis - kaip minėjau toks vaizdas, kad kaunies su tai pačiais 6 mutantais.

Visi mutantai graudūs, kad ir ta slaugytoja/ prižiūrėtoja - su laiku atrodo, kaip geležinis maketas ant ratuku judantis link tavęs. Jokios minties žaidime nėra. tiesiog einate drąsiai ir pyškinate visus, jokios sekamos istorijos. Tada susimąstau "tai koks tikslas žaist žaidimą, jei tik eini ir šaudai?" Viskas nuvylė mane kaip niekad. Žaidimas yra tuščias. Beprasmiškas. Be minties. Nevertinsiu išvis šito game. tik kelia gailestį rusų kūrėjams, kurie iš žaidimo, kuris turėjo duoti siaubo žaidėjams, padarė tik didelį juoko kvatojimą - apgailėtina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai ką aš kaltas, kad toks game, ir kad tokie trūkumai? Video ir kūrėjų aprašymai visada atrodo gražiai, kol nepasižiūri pats, kad tai tik iliuzija, kurią pristatinėjo kūrėjei. Kaip visada jie stengias kuo labiau pateikt gražiau "prekę" šiuo atveju žadimą, nors pats jis nėra nusisekęs.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Siūskitės, man tai P/X, turėkit savo nuomone, pasidomėkit prieš siūsdami, o ne iš mano ar ko nors kito nuomonių spręskit apie žaidimą. Tiesiog aš, kaip vartotojas esu nepatenkitas, ir nebūtina iškart sakyt "šūddass", juk kad aš pasakiau savo nuomone, tai nereiškia, kad jums nepatiks - trbūt per daug žaidimų vaikystei žaidžiau, todėl atsirado poreikis iš žaidimų traukt kuo daugiau :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...