Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Driv3r


pukysxxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

29945743ws3.jpg

Šią trečiąją žaidimo dalį taip pat išleido Atari. " Driver 3" buvo kurtas beveik du su puse metų kaip konkurentas GTA serijos žaidimams.

Žaidime kaip ir ankstesnėse dalyse valdysite detektyvą Tanerį, slaptą FTB agentą, kurio užduotis surasti mašinų vagis sumaniusius pavogti keturiasdešimt itin vertingų ir brangių automobilių. Žaidimo siužetas yra linijinis t.y jūs visą žaidimą vykdote misijas( veiksmas primena 70-ųjų trilerį). Žaidimo metu, begaudydami automobilių vagis aplankysite tris savitų kultūrų, skirtingų dydžių ir išvaizdų miestus: Majamį, kuriame prasideda žaidimo istorija, Nicą ir Stanbulą.Šiame žaidime taip pat rasite apie 70 skirtingų automobilių modelių." Driver 3" skirtingai nei ankstesnėse dalyse, jums teks vykdant užduotis labai daug vaikščioti.

Šis žaidimas turi labai daug minusų:

1. Miestai žiūrint iš toliau atrodo neblogai, bet iš arčiau jie atrodo labai prastai ir neišdirbtai.

2. Prastas mašinos valdymas: beveik negalima atlikti staigių posūkių, kai kurių manevrų, išvystyti didžiulio greičio.( pvz. vienąkart užvažiavę ant rampos nuvažiuosite gerai, o kitąkart— apsiversite).

3. Pasiekimai išsaugomi tik perėjus misiją.

4. Prastai sukurti žmonių, automobilių modeliai bei dangus( blankios spalvos, prastos tekstūros)

5. Nepatogus žaidimo meniu

6. Menka garsų įvairovė, muzikinis apipavidalinimas skirtas tik pagrindinėms žaidimo akcentams. Be to jie dažnai nei iš šio, nei iš to pradingsta( pvz. važiuojant automobiliu, plaukiant laivu).

Nepaisant visų žaidimo minusų jis turi vieną privalumą — video intarpus. Jie praturtina žaidimo scenarijų, yra atlikti itin kruopščiai, kokybei priekaištų taip pat nėra.

Vienu žodžiu „Driver 3" atrodo prastai, yra neišdirbtas, su paliktomis programavimo klaidomis, techniniais nesklandumais, nepaisant ilgo kūrėjų triūso.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...