Peršokti į turinį

anti ban


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4084 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

tai programa kuri gali paslepti savo ip o vietoj tavo bus naudojamas kitas ip adresas taipat si programa gali pagreitinti siuntimasis is failai.lt ir kitu siuntimosi nuorodu.deje 1d trial versija nes baisiai nelengva surasti rakta jei rasiu idesiu sekmes naudojant.

linkas

http://www.allanonymity.com/setups/iphider.exe

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 10 mėnesių...
  • Parašė po 1 metų...
  • Parašė po 8 mėnesių...

Sveiki taigi kuriasi naujas projektas CSf.LT .

Serveris turi tikrai puikius administratorius, kurie tikrai visiems padės kai reikės ar kasnors bus neaišku. ;) Serveryje yra visiems gerai žinomų komandų kaip rtv, voteban ir t.t. tad serveryje tikrai bus smagu žaisti. Projektą kuriu aš Huine ir esu dar naujokas prie Counter Strike serverių kurimo, kitaip sakant žalias. Bet tikrai mokinuosi ir bandau kurti viską kas jums patiktu ir, kad tik būtų smagu žaisti serveryje. Kadangi serveris naujas tai darome akcijas kaip : FREE VIPS. Projektas manau neapsistuos ties Counter-Strike žaidimų kurimais gal bus ir kitų populerių kaip Counter-Strike Source ar Minecraft. :) Tad žaidėjus tikrai turėsime kuo nustebinti mūsų serverių žaidėjus (megėjus). Manau kiekvienas projektas turi trūkūmų tai pat ir mes. Projektui trūksta žmonių, na gal mes ir per daug norime pirmają savaitę...

Tiksliai negalėčiau pasakyti koks serverio rekordas, nes administracija irgi žmonės ir neprivalo visą dieną sedėti prie kompiuterio ir žaisti... Serverio žaidėjai yra tikrai malonūs, na aišku ne visi, bet su dauguma tikrai galima pajuokauti ir linksmai praleisti laiką. Kadangi serveris dar tik kuriasi tad manau ne visiems patiks pluginai ir t.t. na bet visada galite pasiūlyti man juos patys ir duoti visokiausius patarimus į kuriuos aš tikrai atsižvelgsiu ir bandysiu įgyvendinti. Serverio tinklapyje bus skelbemi atnaujinimai kuriuos darysime ir savaitės pabaigoje įrašysime jums, kad žinotumėte visas komandas ir funkcijas. Kaip ir kiekviename serveryje taip ir pas mus yra /rank ir /top15 pakliuvę į 3 vietą žmonės gaus administratoriaus statusus kurie tikrai nebus suspausti ar kaip nors išredaguoti, tie 3 žmonės turės visada pilna prisijungimą į serverį ir visada galės jį prižiurėti. Serveris nėra apkrautas pluginais ir visokiomis šiukšlėmis kurios serveriui, net nereikalingos. Serveryje rasite reikalingiausias sistemas ir vieną kitą jums palengvinančią funkciją.

Turbūt iškilo klausimai :

Kaip gauti FREE VIP ant serverio ? Tiesiog parašykite man į skype : huine112 ir aš jums jį uždėsiu.

Kodėl turiu butinai rašyti į skype ? Manau į skype parašys tie žmonės kurie vip'o tikrai nori.

Kokios vipo funkcijos ? Vipas kiekvieno round'o pradžioje gauna gun'u pasirinkimą, prie vardo užrašą VIP'AS, rezoliuotą vietą serveryje ir dar kitų jums žaidimą palengvinančių dalykų.

Projekto komanda dar ne pilnai surinkta, tad ieškome žmonių kurie sugeba : fotoshopinti, kurti efektyves reklamas, PHP fusion specelistų. Jei moki nors 1 dalyką iš pateiktų trijų punktų rašyk man į skype : huine112 susitarsime, pakalbėsime.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serverio internetinė svetainė : http://CSf.LT

Serverio IP : cs.csf.lt

Tikrai laukiami visi ir maži ir dideli :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4084 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...