Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4700 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, gerb. Supergames.LT lankytojai, kadangi jau baigiau savo samp karjerą norėčiau išparduoti viską. Pradėsiu nuo SARG.lt acc. Kaip žaidėjas esu užsitarnavęs gerą reputaciją ir pagarbą iš kitų. Buvau dylerių direktoriumi kartą ir nuo to laiko mane visi puikiai žino, bet daug kas pamiršę, nes nežaidžiu jau ilgai. Nuotraukos:

9ffab6aae86974ffe8c12e361d5319ae316.png

6b2ce7758e51f2d88d562bc6f67aaa0f189.png

bb12938013bb40923fe9359a2002e313867.jpg

Norėčiau 20,00LT. Atsiskaitymas tik banku. Skype: martinezas777

Redaguota , nario Crazy
(redaguota)

Xp tik 100k - praktiškai naujokas, nieko nepasiekęs.

Milijonų 5 - 5LT.

Accounto vertė: apie 7 LT.

Be to, neaiškus nick, gal pašaipa serverio, nieko negali žinoti.

Kam reikia, už 5 LT accountus su jūsų norimu nick, 50`000 xp (Galėsit dirbti visus darbus), gaunu darbą su pakvietimu.

Be to parduodu sarg.LT milijonus.

Daugiau info Čia: http://www.supergame...rglt-milijonus/

Redaguota , nario Cpt.Vabzdys
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4700 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...