Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, mielieji,

Atėjo metas ir man paieškoti projekto, nes jau kažkaip nusibodo tiesiog sėdėti ir nieko neveikti.

Turbūt daug kas žinote, jog mano buvęs projektas žlugo dėl mano aktyvumo stokos, tačiau dabar nuspręndžiau į SA:MP žiūrėti daug rimčiau ir stengtis siekti didesnių siekių / tikslų.

Žodžiu baigime kalbėti apie praeitį ir grįžkime į dabartį, bei pakalbėkime kokio projekto ieškau.

Na aš ieškau normalaus projekto, kruiame būtų veiksmo ir šiaip veiklos.

Toliau... Projekto savininkas turėtų būti ne kažkoks nesubrendęs vaikas, o normalus žmogus, kuris nebijotų kalbėti per skype ir diskutuoti įvairias klausimais bendrai su komanda, nes dažniausiai būna taip, priima į projektą ir paskui jis nieko neveikia, o sako spręsk pats, na tai atrodo biškį keistai...

Tęskime... Projekto modifikacija gali būti ir unikali, ir editinta čia nėra svarbu, tačiau galite net nesiūlyti tokių projektų, kur tik pakeisti tekstai ir jau paleistas serveris, na tokių netoleruoju ir labai nemėgstu.

Hmm... Projekto svetainė: na turėtų būti nupirktas domenas, tačiau jei savininkas pilnai subrendęs ir turi neeilinę modifikaciją, tada tiktų ir subdomenas, bet žinoma geriau, jog būtų .lt domenas, nes projektas atrodo daug rimčiau, manau visi man pritarsite.

Taipogi projekte turėtų būti nors šiok toks lankomumas, žinoma aš jį dar pats nemažai pakeliu, tačiau ir prieš man ateinant turi lankytis kažkiektais žmonių.

Turbūt visi supratote esmę kokio projekto aš ieškau...

Dabar pakalbėkime ką aš moku.

Tikriausiai dabar visiems kyla klausimas ką aš moku ir kuo gi prisidėsiu prie projekto, ogi aš esu T.K [ tinklapių kūrėjas ].

Šiuo metu mokinuosi PHP, tačiau dar perdaug nemoku.

Gerai išmanau IPB [ Invision Power Board ] TVS, nes prie jo dirbu jau daugiau nei pora metų.

Ateityje jei su projektu seksis gerai ir jei sutarsiu su savininku ruošiuosi investuoti kažkiektais pinigėlių ant reklamos ir panašių šūdukų.

Toliau padėčiau skriptinime, aišku čia dar nesu profas, bet vis mokinuosi ir žinios vis didėja ir didėja.

Padėčiau daryti tik atnaujinimus, jei neturėtumėte laiko, nes dar nesu pakankamai patyręs ir nenoriu pridaryti įvairių klaidų, nebent ateityje kai išmoksiu visko daugiau.

Na tęskime ir dabar mano aprašymas.

Turbūt daugelis žmonių žino mano vardą, o kurie nežino tai mano vardas - Matas [ Malonu :D ]

Man greit bus 16 metų , na už 2 mėnesių ir 14 dienų :D, kam greit kam negreit.

Žodžiu čia užteks, nes nemoku rašyti savo gyvenimo aprašymo.

Mano kontaktai:

1. Skype: matas.php

Lauksiu jūsų pasiūlymų.

Redaguota , nario Nova.

Turi gal kokių darbų pavyzdžių?

Kokie gali būti pavyzdžiai, kai žmogus dirba su tvs'ais ir šiek tiek scriptina? Parodyt kaip moka instaliuot tvs'ą? :D Šiaip aprašymas normalus, gal ir sudomintų mane toks žmogus į projektą, bet komandos neieškau :) sėkmės tau.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Man įdomu kai bus kai lietuvoj neliks jokių SA:MP tipo domenų, atsiras tokie servai kaip: supersanfierrogyvenimaslietuvoje.lt :D

Jau ir dabar nėra daug tų normalių SA:MP domenų su lt galūnėmis. Galbūt ateityje protingi kūrėjai galvos įdomesnius pavadinimus, kaip sabter. Galiu pasakyti, kad geriausi domenai buvo išpirkti 09-11 metais. :D

logo.png

(redaguota)

Jau ir dabar nėra daug tų normalių SA:MP domenų su lt galūnėmis. Galbūt ateityje protingi kūrėjai galvos įdomesnius pavadinimus, kaip sabter. Galiu pasakyti, kad geriausi domenai buvo išpirkti 09-11 metais. :D

Sutinku su tavimi, nes pažiūrėjus tikrai labai daug tokių domenų yra, ir savininkai vis prasitęsia, tik nesuprantu kam LRG.LT savininkui tiek domenų, nu nedaeina tiesiog.

www.GRP.LT kažkas bandė kūrt.

Redaguota , nario Nova.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...