Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Gal galėtumėte patarti žaidimų su gera istorija ir išviso įtraukiančių?

Labai labai labai patiko žaidimai The Walking Dead 5 Episodes + 400 Days, Hitman Absolution, Max Payne 3. Dar Saboteur geras, yra vientisa istorija(reikia pagauti 1 blogiuką), bet yra ir daug atskirų misijų, tas man nepatinka. Be to Dishonored geras, puiki istorija, bet perdaug fantastikos.

Taigi jei žinote kokių gerų žaidimų su puikia istorija, būtinai rašot čia! Pravers man bei gal kitiems.

-------------------------------

Na, o dabar reiktų man 2 dainų.

1 - Gal žinote kokia daina skamba Max Payne 3 pačioje pabaigoje (kai eina kas kūrė žaidima ir pnš) ir apskritai, per patį žaidimą kartais ji eidavo. (radau)

2 - Serialo ,,Virtuvė" kiekvienos serijos pabaigoje. (nerasta)

Updated: Parsisiūsiu Far Cry 3, Tomb Raider 2013.

ŽAIDIŽIU I AM ALIVE, GTA IV

Redaguota , nario Rimvydas2767

Labas! Kviečiu tave išbandyti League Of Legends žaidimą!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5215bad5d57f4705116158

Žaidimas tai geras prototype. Užkabina kaip reikalas, gera istorija, įdomu.

Turiu 1 dalį. Per daug monotoniškas, istorija bent man nekokokia. Be to per daug fantastikos.

Far cry pats snd parsisiunciau neblogas. Dar tik pradzia zaidziau. Bet gali pabandyti Sleeping dogs arba Watching dogs :D. Arba Need 4 speed most wanted 2012

S.D. ir W.D. reiks gal pabandyt. ;) O NFS MW 2, turiu, nieko gero.

Far cry idomus zaidimas itraukia labai pats 2 kartus isejau. Del max payne dainos tai youtubei soundtrack susirask tikrai bus daina ten. O siaip gali pazaisk skyrim ar kanors pan platus pasaulis gali daug rinktis ir t.t

Radau Max Payne 3 dainą. :) Pasidomėsiu dėl Skyrim. Daugiau pasiūlymų?

(redaguota)

GTA IV idomus, pats zaidziau, bet tam turi but nesilpnas kompas, nes gta 4 yra konsolinis zaidimas ir labai stringa ant kompu.

Šitą pusbrolis man suveiks.

Mario.

Žek, kad -REP nesusiveiktum.

Turėtų patikti tau: I Am Alive, Alan Wake, NFS the run, Tomb Raider dar geras labai. :)

I Am Alive youtube žiūrėjau video, visai neblogas. Reiks siūstis. Alan Wake, nežinau, pasidomėsiu. Tomb Raider irgi reiks siūstis. O NFS the run, argi ten gali būti gera istorija? :|

Redaguota , nario Rimvydas2767

Jeigu tau patiko kzks is siulymu dek ant ViTEO account'o nario, nes ant jo esu uzbanintas del to nerasau. :D O NFS the run, ten gera istorija, patikek, lb idomu. ;)

Labai krc noreciau, kad ant PC butu sis geimas "The last of us", krc ten best geimas, tureciau ps3, db tik xbox360 turiu tai atsisiusciau, bliamba, gerulis ten, galima ji pasileist kazkaip su emulatoriumi

Kaimeliai.LT - pareina su didele ateitim

LRG.LT.rar - by JuozaPK - Kažką radau :DDD Ne mano, netestinau nieko, imkit, kažką apie nuoradas kalbėjo, ždž imkit :DD

(redaguota)

Šitą pusbrolis man suveiks.

Žek, kad -REP nesusiveiktum.

I Am Alive youtube žiūrėjau video, visai neblogas. Reiks siūstis. Alan Wake, nežinau, pasidomėsiu. Tomb Raider irgi reiks siūstis. O NFS the run, argi ten gali būti gera istorija? :|

Nejuokink. :D grasina jis man -REP, kad ir ant visu pranešimu suveik tu man tuos -rep. nediorgina jie manes, nes nieko verti jie, na bet kažkas matyt dar to nesupranta :taika:

Redaguota , nario .lighteNN`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...