Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žinau kas sukūrė šita šuda...Jis yra iš Pnvž ir jis vadinasi EURO69 Ar koks ten...Tai aš žinau kur tas *Myliu SuperGames.lt* gyvena netoli manes , bet kaip aš pagausiu ta duxa su chėbra sukyšiu aš jam ta hacak į subyne , kad net invalidumo pašalpa gaus *Myliu SuperGames.lt*....Kiek jis jau buvo apgaves žmoniu gaidys..O čia vaikas bandantis iš to pasipelnyti.

Žinau kas sukūrė šita šuda...Jis yra iš Pnvž ir jis vadinasi EURO69 Ar koks ten...Tai aš žinau kur tas *Myliu SuperGames.lt* gyvena netoli manes , bet kaip aš pagausiu ta duxa su chėbra sukyšiu aš jam ta hacak į subyne , kad net invalidumo pašalpa gaus *Myliu SuperGames.lt*....Kiek jis jau buvo apgaves žmoniu gaidys..O čia vaikas bandantis iš to pasipelnyti.

Gal žinai tiksliau iš kur? Tas invalidas apipises belenkiek žmonių su tikrom šaibom, tokius atskaldyt rimtai reikia.
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...