Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki SuperGames.lt lankytojai, taigi noriu surinkti SA:MP prjektui komanda.

Jau ne vieną serveri esu kūres, bet surinkta komanda buvo labai išsiblaškiusi.

Tai noriu surasti tokia komanda kuri manęs nenuvils ir galės kaškiek užsidirbti nuo to ką badarys. Aš pats investuosiu viską į serverį, o komandai tik reikės atlikti darbus ir gaus atlygi, o kai reikės kokius atnaujinimus padaryti tai gaus padaryti ir už tuos atnaujinimus gaus pinigus iš manęs.

Kai bus surinkta visa komanda bus tada pradedamas projektas.

Reikalinga komanda :

* Skripteris - turintis ne mažą skriptinimo patirtį. [ Rastas ]

* Mapperis - mokantis gražiai mappinti bei turintis maperio patirties [ Rastas ]

* Weberis - kuris mokėtu sukurti su .lt domenu tinklapi ir darytu atnaujinimus [ Rastas ]

* TeamSpeak sukurėjes - kuris mokėtu sukurti TS ir pajunkti jį ant hosto. [ Rastas ]

Pastaba : [ Dėl atligio už darbus kuruos padarysi susitarsim ] Jai norėsit į komandą tai parašykite poste į ką norite ir parašykite skaipa. Ir gerai būtų, kad nebijotumėte su visa komanda šnekėti per skaipa.

Redaguota , nario Egidijus*
Guest ๖ۣۜ Micheal-

Mhm, gan normalus savininkas, ką aš galiu daugiau pasakyti apie jį. Gerai vadovaujantis.

Visi dirbs o jis miegos atsisėdęs kol jam viska padarys šitaip turi omenije ?

Guest ๖ۣۜ Micheal-

Šeip pats dar moku mappinti neblogai ir padėsiu mapperiui kad greičiau baigtusi mapp darbai poto skripteris darbuosis kol aš su weberiu tvarkinėsim web'ą ir tada po darbų visi gaus atlyginimus arba kaip susitarsim.

Pakviesk i skaipa gtasa.lt

Guest ๖ۣۜ Micheal-
(redaguota)

Nekviesk šito, absoliutus vaikas.

Yes teisingai pasakyta kaip sakoma išmok tinkamai pavartoti fraze ir teisingai parašyti vaikas

Redaguota , nario ๖ۣۜ Micheal-

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...