Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi SuperGames.Lt puslapio lankytojai! Noriu pasiūlyti savo webinimo paslaugas! Už 15 LT padaryčiau axujieną svetainę su html, vvp jeigu bus gamemode'as surištas su MySQL, pakvietimai ir visi hook'ai kurių tik paprašysite. Esu forumą kūręs ne vienam žmogui už pinigus ir neapgavau, gali patvirtinti tai kiti kurie žino arba pažįsta mane :). Tad sakau, kad tik 5 LT ir svetainė sukurta jums! Nemanau, kad kažkas kuria už 5 LT su html, pakvietimais, vvp, tai tikrai nemanau, o aš taip prašau dėl to, kad už svetainės sukūrimą, kad aš gaučiau 5 LT sms'u arba banku ir dar 10 like ;), manau vis geriau duot 5 LT ir 10 Like, negu 30 LT kokią :D

Kam reikia, skype: arnasss98

Pasikvieskite jeigu jums reikia svetainės ;)

Redaguota , nario Jerremy_Jonhson

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

O tai pala, pala čia reikia dar kažkokio mokslo, kad padaryti svetainę? Kai šitiek yra pilna pamokų youtube, google ir kituose support'uose. . . :)

Neužsipulk vieno žmogaus tu, supranti? Matai kiek daug čia jų teikia webinimo paslaugas, nes labai mažai kas moka jas kurti AXUJIENAS, tokias kaip Jerremy. Tai tu nutilk ir viskas, jis bent ir moko, o ne tik kuria, o kiti tik kuria už kokią 50 LT jeigu su VVP

Savi lieka savi, o su savais mes einam iki galo!

50lt? Gerai nebe sapnuojam aš galiu tokia pačia svetainę kaip jis nemokamai padaryti, ir norėčiau pabrėžti: Kad tavo true-game.lt yra, 30 minučių darbas, nuripinti dizainą 5min , įrašyti IP board 10 minučių, logo papaišyt 5min ir ten modifikacijas įrašyti netrunka dešimties minučių... Ir už 30 minučių savo sugaišto laiko žmogus drįstu imti 15lt apsurdas visiškas... Ne veltui lietuviai :)

weeeeeeeeeeeee...

50lt? Gerai nebe sapnuojam aš galiu tokia pačia svetainę kaip jis nemokamai padaryti, ir norėčiau pabrėžti: Kad tavo true-game.lt yra, 30 minučių darbas, nuripinti dizainą 5min , įrašyti IP board 10 minučių, logo papaišyt 5min ir ten modifikacijas įrašyti netrunka dešimties minučių... Ir už 30 minučių savo sugaišto laiko žmogus drįstu imti 15lt apsurdas visiškas... Ne veltui lietuviai :)

pritariu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...