Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, aš pasistengsiu per daug neišsiplėsti taigi.. Galvojau galvojau ir sugalvojau, kad man reiktų pradėt mokintis mappinti, užsidegimo ir laiko turiu, bet nežinau nei kaip nei nuo ko pradėti, bet svarbiausia nežinau ar apsimoka? Nes jeigu viską mokintis ilgas dienas stengtis ir t.t. ŠIAIP SAU tai manau, kad tai yra neverta, bet jeigu galima savo darbus parduoti ar dar ką už juos gauti jau yra šiokia tokia nauda - taip?

Norėčiau sužinoti kokia programa reiktų pradėt mappinti, kiek žinau yra MTA (pats kažkada ją turėjau, bet ne kas gavosi :D), bet galbūt yra ir kitokių, paprastesnių, lengvesnių programų? Kaip rasti tam tikrą objektą apie kurį galvoji? Nes žinau, kad GTA SA objektų yra dafigą, o kaip jį rast nežinau - nemanau, kad reiktų eit per kiekvieną ir ieškot :| . Galbūt yra kokių nors specialių supportų susijusių su tokia skiltimi? žodžiu nežinau surašiau daug ką norėjau, bet tikriausiai daug ko ir nesurašiau, bet gal kada prisiminsiu ir parašysiu. Labai norėčiau sužinoti jūsų atsakymus į mano užduotus klausimus, ačiū, kad skaitėt ;)

FML

Map constructor yra g eresnis nes su juo gali objektus istrint tuos kuriu neina per mta ta prasme as kalbu apie mapp bet koki objiekta..

Nežinai, nesakyk. 1.3.3 atnaujinime per MTA eina ištrint tuos objektus.

Beje, su mta darbas atliekamas daug greičiau, ir papraščiau. Vienintelis constructor pliusas, kad ten galima visiškai lygiai sudėti objektus. O per mta bus šiokia tokia, bet nepastebima paklaida.

busta

(redaguota)

Aš siūlau pradėt nuo MTA, ten lengvesnis valdymas ir yra visi objektai. Per MTA irgi galima viska lygiai sudet, tik reikia naudoti koordinates. :) Pats naudoju ir MTA ir Map editor, bet šeip aš už MTA.

P.S. kam neišeina lygiai sudėt per MTA galit pabadyt nusistatyt įėjus į map editor spaudžiam f, viršuj options>movement>lock movement to axes pažymėkit, man patogiau. :)

Redaguota , nario NoMoon

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...