Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki www.supergames.lt lankytojai, taigi nusprendžiau kurti Minecraft video, idėju turiu, idėja ta, kad aš kursiu minecraft video, pagal dainas, tarkim lietuvišką, daina ir pagal žodžius klipas. Ar kaškas panašaus, tad man reikia, kad gerai sumuontuočiau video, keletą 2 žmonių, tie žmonės turės atlikti beveik visą darba, nusifilmuoti kartu, tai truktu maždaug 30-60minučiu, tad kurtume kaip lietuviškus minecraft trailerius ar kašką panašaus, sulauktumė fanų nemažai, viską esu apgalvojas viskas turėtu būti kaip ant sviesto sakoma, gerai apie mane, montuoju gerai video, ne kaip koks botas. Tad gali visi norintys čia ateiti ir filmuotis, nereikės jum ten kalbėtis, o tiesiog tik susitart ką kur daryt, viską paskirstysiu aš, jum tereitku tai daryt, o ką jūs gausit? Visu pirmą, turėsite fanu, visu antra, būsite paminėtas video metu, ar gale, ir aprašyme, jai viskas eitus jau virš 1 metų, turėtume su youtube partnershipa, bei daug fanų turėtume tinklalapį, ir taip pat duočiau jum legalus acc, aišku uždirbčiau, bet geriau kad jūs turėtumet patys, tad viską kaip ir apipasokojau, jai dar kiltu klausimų į komentarus parašykit, bus atsakyta, ną manau sulauksiu žmonių su kuriais galėsiu sukurti ir turėti daug fanų beik visko visko ko norėsime mes.

Taigi, norintys sakiau gali visi, amžius nei kiek nesvarbus. Tai pat būtu geriau turėti legalų minecraft accounta, dėl to kad galėtumet skin keisti, bet jai neturėsite šektiek minusas, bet tiktumet irgi gal.

Anketa:

Vardas žaidime:

Ar turite legala?:

Ar turite skype?:

Ar turite Teamspeak3?:

Vardas:

Amžius:

Ar turite mikrofoną?:

Kiek laiko skirtumėt filmavimui?:

Vardas žaidime:iGhost

Ar turite legala?:Nope

Ar turite skype?:Yep

Ar turite Teamspeak3?:Nope

Vardas:Domantas

Amžius:14

Ar turite mikrofoną?:Yep

Kiek laiko skirtumėt filmavimui?:Kiek reikės, tiek ir skirsiu ;D.

868b3eb16fd013425157fdcd20ddd3f8885.jpg
Būk savas, bet ne priešas.
Geriau draugai, negu priešai.
Ar priešas ar draugas išties tau pagalbos ranką, tau spresti.

Anketa:

Vardas žaidime: SunriseMoon

Ar turite legala?: Ne

Ar turite skype?: Taip

Ar turite Teamspeak3?: Taip.

Vardas: Vilmantas

Amžius: 15 metų.

Ar turite mikrofoną?: Taip

Kiek laiko skirtumėt filmavimui?: Kiek reikėtu tiek ir skirčiau.

Esu šiek tiek patyręs PhotoShop srityje taigi Logotipas ar kažkas panašaus garantuotas.

24hz2jU.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...