Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

nenusivažiuokit su tuo MW4, daug tikėtis negalima- istorija kaip ir baigta, Yuri miręs, Makarovas irgi. O dėl Ghost, tai Call Of Duty pajudės į prieky? Nes gal 4 metus lošdavom tą patį šūdą, su vis kita istorija ..

Na, kuom išsiskirs Call of duty: Ghosts tai manau, dėl visiškai naujo grafikos varikliuko, kad prie šio žaidimo dirbs ne tik "Infinity Ward" , bet ir kitos dvi studijos, ir šiaip visokios smulkmenos, kaip šuo vienas iš pagrindinių herojų, nauja įdomi istorija.. Redaguota , nario Hark0w

busta

Na, kuom išsiskirs Call of duty: Ghosts tai manau, dėl visiškai naujo grafikos varikliuko, kad prie šio žaidimo dirbs ne tik "Infinity Ward" , bet ir kitos dvi studijos, ir šiaip visokios smulkmenos, kaip šuo vienas iš pagrindinių herojų, nauja įdomi istorija..

jeigu nežinojai, varikliukas ne naujas, o tik labai patobulintas. Nebežinau ką tie Call Of Duty galvoja, nes kelis metus nieko naujo mes nebežaidžiam. Bet aišku, jie žino kad turi daug ''fan'boyų'', kurie vis tiek pirks tą patį, ir nieko daugiau.

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Išvis tie MW dabar nesąmonės.

Ankščiau tie antro pasaulinio karo Call OF Duty buvo geriausi, jeigu nepritariate man, reiškia jums patinka ne Call OF Duty, o Rainbox Six Vegas žaidimo kopija...

O man kaip tik MW patinka. Daug įvairių įdomių vietų, geriausiųjų mirtys.. Bet didžiausias nusivylimas call of duty istorijoje tai man buvo call of duty black ops 2 kažkokie robotai laksto, į Halo panašiau :D Redaguota , nario Hark0w

busta

Guest MicﮎHeal

Reikalavimai oho tikrai nepavež mano pc laužas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...