Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Jooke_Miec

Ir be to, kur aš norėsiu ten aš eisiu ir kritikuosiu. Uždrausi? Eik ir pasiskūsk Supergames administratoriams. :)

Taip ir padarys netiki?

(redaguota)

Tai klausyk, ar man laiko yra su jūsų tokiais šūdniekiais užsiimti? Citata: "Taigi sumappink toje vietoje kur jis sumappino, pažiuresim ar vertas darbas " .

Tai jeigu prašot, kad sumappinčiau tai geriau iššuki meskit o ne čia visokias nesamoningas replikas metykite.

Tai gerai niekas tavęs čia nelaiko. Tai jis jau sumappino ten, jis tikrai antra karta nemappins, nes turim kitu mapp reikalų. Gerai vsio baigių aš čia, nes čia nebus galo. Jooke_Miec del tokių nesamonių nieks jokiai administracijai nerašys :)

Redaguota , nario Admin_Makar

Девушка как автомобиль, чем больше у нее было

хозяев, тем меньше на нее спрос.

Tai gerai niekas tavęs čia nelaiko. Tai jis jau sumappino ten, jis tikrai antra karta nemappins, nes turim kitu mapp reikalų. Gerai vsio baigių aš čia, nes čia nebus galo.

Aš neprašau, kad antra karta jis mappintu. Tai paprasta, tiesiog jis tegul meta man iššuki, tada supergamuose atsiras tema, su jo mapp darbu ir mano, ir tada pažiūrėsime ką nuspręs supergames lankytojai, ar aš geriau už šį nieko verta mapp darba pasirodžiau, ar jis už mano. :)

Aš neprašau, kad antra karta jis mappintu. Tai paprasta, tiesiog jis tegul meta man iššuki, tada supergamuose atsiras tema, su jo mapp darbu ir mano, ir tada pažiūrėsime ką nuspręs supergames lankytojai, ar aš geriau už šį nieko verta mapp darba pasirodžiau, ar jis už mano. :)

Nu suprask žmogau, neturim mes laiko čia žaisti su šitais mappais.

Nu suprask žmogau, neturim mes laiko čia žaisti su šitais mappais.

Tai kodėl, man tada sakote, kad turėčiau aš sumappinti tokioje pačioje vietoje mapp darba? Galvoji lyg aš pats turėčiau begalo daug laiko taip? Tai kur kažin pradingo tas išmintingasis Audy, kuris vaidino geriausiu mapperiu? A?

Guest Jooke_Miec

Gerai, čia nieko nebus. Lauk tu tuos iššukius, aš tau parašiau kaip yra. Daugiau nekartosiu.

Gali tu apsiraminti gi micso gerau mappina ir kam čia ginčytis dar reik nesuprantu tokiu žmoniu kurie laiko save gerausais mapperais už kitus.

Guest Jooke_Miec

Kažkodėl po to laiko tu pradėjai atsakinėti į mano jam užduotus klausimus.

Tik todėl nes manau kad neteisinga jeigu kitas laiko geresnu už tave mapperu :)

(redaguota)

Da *Myliu SuperGames.lt*, kas kur rašė, kad jis geriausias mapperis nieks nieko nelaiko. Jau *Myliu SuperGames.lt*ž ka sugalvojat jus čia kelet geriausiu mapperiu, nu nepriime tavo ta kritika.

Redaguota , nario Admin_Makar

Gerai viršininkai, einu iš šios temos, nes ant tiek prismardinote, kad net nebeimanoma prakvepuoti. Dar pagalvokite apie iššuki.

Sekmės, po starto žiurėsim, tai kokia tu reputacija turi kokia jis tu sedi 3 metus tam supergames, o jis pora menesių. Gerai vsio baigių aš čia ta nesamonę.

Tai jeigu jis nežino, pranešk jam, kad tokių repliku kaip: "Parodyk ką pats moki ..."

Nerašinėtų visai nepažįstamiems žmonėms, nes tai iš tikrūjų prie jokio gero neprives.

Bet tu irgi suprask, visiems neitiksi, tau nepatinka o kitams patiks, pas visus savo požiuris.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...