Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki beskaitantys!

Sumąsčiau dar kartą prisistatyti ir aprašyti save, nes visgi nuo paskutinio "pasirašymo" praėjo ganėtinai ilgas laikas ir dabar mano prisistatymas galėtų tikrai būti pakoreguotas...

Taigi, su jumis- Wersas! :)

Šiame forume užsiregistravau dar 2010 metais, esu ganėtinai senas lankytojas(dar pamenu kai visa tai vadinosi labusais, o ne supergames), bet kaip manau matot- postų nerenku ir neturiu jų itin daug. Vos užsiregistravęs tepamečiau reklamų frageris.lt projektui ir taip ir neapsilankiau dar pusę metų, vėliau čia užsukęs truputį labiau įsiliejau į bendruomenę, bet po kiek laiko vėl ją užmiršau. Na ir galų gale vėl grįžau į supergame'us prieš veik metus ir tapau vienas aktyviausių minecraft forumuose, kur galit mane dažniausiai ir sutikti. :)

Kas nesusiję su forumu, o su realybe tai mano vardas Vincentas, bet visi kas pažįsta dar iki dabar vadina Wersu ir dėl to nesiparina- šiuo metu esu penkiolikos metų, einu savo šešioliktuosius. Gyvenu Vilniuje, jeigu tiksliau- Žirmūnų apačioje. Mokiausi Žiburio pradinėje ir Tuskulėnų vidurinėje, jei yra žmonių iš šių mokyklų- duokit žinot, galbūt pažinosiu jus, būtų visai malonu pamatyt kokius pažįstamus pasislėpus po slapyvardžiu. :)

Detaliau apie save? Na, gerai. Taigi, labai labai labai mėgstu klausyti muzikos ir dažniausiai su muzika vaikštau visur. Muzikos klausau įvairios, labiausiai mėgstu repą, lietuviško repo klausau dar nuo 'septintų metų ir labai nemėgstu dabartinių hip-hop'o subkultūros "gerbėjų", kurie net neįsivaizduoja kas visgi tas pmp yra. Kaip jau minėjau, gyvenu Žirmūnuose, dažniausiai juose leidžiu ir laisvalaikį, bet tas nereiškia, kad vien tik juose ir užsisėdžiu. Taip pat apsilankau ir kituose Vilniaus rajonuose(Antakalny, Pašuos, Fabuos), retkarčiais ir centre, kitaip tariant- pažįstamų turiu daug kur, stengiuos būt komunikabilus ir pažinti bei žinoti kuo daugiau žmonių- juk niekad nežinai kada gali praversti pažintys.

Kaip žmogus esu ganėtinai netradicinis, daug kam atrodau ganėtinai pilkas iš išorės, bet kone visi kurie mane pažįsta neįvardina manęs kaip neįdomaus ar nuobodaus, netgi atvirkščiai- dažnai stengiuos būti linksmas ir palaikyti visiems tokią pat nuotaiką. Daug kas sako, jog esu kandaus liežuvio ir ne pagal amžių subrendęs, bet čia jau ne man spręst, o tiems, kurie su manimi bendrauja.. :)

Realybę veik visą aprašiau, na, bent kiek norėjau, pereikim prie virtualybės. :D Virtualioj erdvėj slepiuosi(kaip jau pastebėjot) po slapyvardžiu wersas1. Esu dirbęs įvairiuose projektuose, stengiuosi nesedėti vietoje ir save realizuoti kiek tik galima. Daugumą projektų, kuriuose esu dirbęs, daug kas žino. Jei reiktų pavardint, tai štai: cs-egp; playnet; frageris.lt; epsilon.lt ir pan.

Hm, kas čia dar su mano nolaiferio gyvenimu... Na, esu atidaręs šiokią tokią komandą Epsilon, kuri specializuojasi Lietuvos minecraft rinkoje ir užsiima labai netradicine veikla, apie kurią galite susižinoti šiame forume.

Na, kaip ir viskas. Berods. Jei dar sumąstysiu ką parašyt- būtinai papildysiu. Savaime suprantama, jog apačioj galit palikti atsiliepimus apie mane, jei esate susidūrę su manimi, na, o jei nesate- tikiuos dar susidursite ir aš jums paliksiu tik teigiamą nuomonę. :)

• Teigiamai 3
plVjD.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...