Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ka gi esu naujokas tačiau labai noriu pasidalinti su visais tai ką pats išmokau

Įjeiname į savo serverio pwn failiuka su pawno programa ir surandame eilute paspaude ctrl+f įrašydami šį teksta

AddPlayerClass

Kitas žingsnis kad nueisite į savo žaidimo folderį ir pasijungte Debug programa nežinau kaip tiksliai vadinasi rasite rods samp debug ir ten launch debug žodžių patį pirma ten išmes jus losantos mieste rašykite /vsel ir pasirinkite mašina su shift mygtuku. Nuvažiuokite į jums reikiama vieta ir rašykite sedėdami mašinoje

/save (Čia rašykite kokį norite pavadinima galite ir mašinos. Pvz. Jeigu mašina Landstarker) Landstarkeris

Toliau nuvažiuokite į vieta kur norite, kad būtu spawnas ir išlipe iš mašinos rašykite

/save (vėl rašykite kaip norite tačiau patariu rašyti)spawn

Tuomet nueikite į My Documents susiraskite GTA SAN ANDREAS FOLDERI ir tadar spauskite samp ir ten savepositions. ten rasite eilutes kaip jūs viska ir padarėte mano tokios

// Spawno vieta

AddPlayerClass(0,1312.9060,322.5504,19.5547,214.6137,0,0,0,0,0,0); // spawn

AddStaticVehicle(400,1335.4094,319.6975,20.1301,245.2304,113,1); // landstarker

Tuomet nueinate į savo gamemode ten kur radote ADDPLAYERCLASS į šita vieta ir pakeiskite kordaintes mano buvo kitokias, o aš jas pakeičiu į

0,1312.9060,322.5504,19.5547,214.6137,0,0,0,0,0,0

jeigu dėsite šitas kordinates jūs atsirasite Red County miestelyje jeigu dėsite savo kordinates ten kur padarėte /save ten ir atsirasite

Tad kaip įdėti mašina kitas klausimas tad paspaudžiame enter po viso šito kodo ten po // spawn ar kaip jūsu bus ir atsidursite kitoje eilutėje ir vėl nukopijuote saveposition mašinos vieta bet dabar ne vien kordinates o visa ir padarykite paste jūsu kode

Ką gi baigeme pas mane viskas atrodo taip šiektiek paaiškinau kitaip, bet pasidariau kad lengviau su ctrl+f rasti mašinas spawn ir t.t

// Prisijungus pavadinimas

SetGameModeText("Gamemode test");

// Spawno vieta

AddPlayerClass(0,1312.9060,322.5504,19.5547,214.6137,0,0,0,0,0,0); // spawn

// Maðinos

AddStaticVehicle(400,1335.4094,319.6975,20.1301,245.2304,113,1); // landstarker

Dar paaiškinsiu prisijungimo pavadinimas kas yra tai čia yra tekstas pvz kai prisijungsite jums rašys pavadinima pavyždiui jus pakeisite ta Gamemode Test į Mano Projektas jums pajungus serverį ir jums arba kaškam kitam jungiantis taip ir parašys

Paaiškinimas:

Tai reiške, kad jūs dedate žaidėjo spawna ar dar ką kur žaidėjas bus ar dar kasnors na tiesiog visa tai

AddPlayerClass

Tai reiške kas čia yra mašina nes matote galūne Vehicle, o pradžioje add išvertus tai pridėti tad manau viska supratote

[AddStaticVehicle

Prašau jūsu +rep pats rašau šitas temas, kad ir yra tam, kad lengviau pačiam isiminti o galbūt ir kitiems padėti rasite klaida rašykite ;) Ačiū visiems kurie skaitys ir duos rep esu naujokas

• Teigiamai 2
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...