Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4317 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi kaip supratote iš temos pavadinimo aš pardavinėju įvairiuosių tipų gamemodus.Pradedant nuo GRP,RPG stiliaus baigiant iki drift,free room ir panašiai.Pardavinėsiu neaukštomis kainomis,kadangi man jų jau nebereikia.Su manimi galite susisiekti per skype programą.Mano skype vartotojo vardas yra:zausrine2.Jeigu galvojate,kad esu nepatikimas ir panašiai,nekvieskit.Nesistengsiu nieko įtikinėti.Taigi jeigu kažką sudomino ir galvojate kurti serverį arba editinti gamemodą,aš jums padėsiu.Nepamirškite jie niekur neplatinti ir jeigu jūs juos nusipirksite-aš juos ištrinsiu ir daugiau niekam nebeparduosiu ir nenaudosiu.taigi sėkmės jums visiems.

Jeigu susidomėjai.Parašyk į skype:zausrine2.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 3
[1:00:13 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: kokio tipo ?

[1:09:42 AM] ^~~*PauliUkas^;): Nesvarbu

[1:09:54 AM] ^~~*PauliUkas^;): kokiu geru turi?

[1:11:23 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: frag.lt edit7

[1:11:50 AM] ^~~*PauliUkas^;): aprodyk

[1:12:21 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: man susibuginęs sampas

[1:12:48 AM] ^~~*PauliUkas^;): tai atsiusk serva be pwn failo.

[1:14:33 AM] ^~~*PauliUkas^;): Tai sakai parudodi , tai aprodysi ar ne? Sudo nevoliok.

[1:15:20 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: paskui

[1:15:31 AM] ^~~*PauliUkas^;): matosi nerimtas esi...

Nerimtas pardavejas , ir galvoja atmazus , kad samp susibugines ir t.t. nes turbut to neturi gamemodo net , nori ispesti pinigus is kitu (Apgauti). Ir paskutine zinute mano neissisiunte ir atsijunge nuo skype. Taigi atsargiau su situo.

Tesiog zinomas kaip Paulius_Massive

Kai parasiau cia , tai jis iskart prisijunge ir parase.

[1:40:28 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: sako nerimtaS:D

[1:50:22 AM] ^~~*PauliUkas^;): o tipo rimtas?

[1:51:06 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: už tave rimtesnis

[2:22:43 AM] ^~~*PauliUkas^;): Mhm , prasai parodyt , sako veliau...

[2:23:04 AM] Rimvisﮎ █▄ ▀█▀: nenori-nereikia

[2:25:45 AM] ^~~*PauliUkas^;): xDDD

Sako rimtas ... Ir poto ismete is kontaktu , jeigu turetu ka nors , tai iskart butu aprodes ar atsiuntes be pwn. Bet man toks jausmas jis nieko neturi ir bando kazka apgauti.

Tesiog zinomas kaip Paulius_Massive

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4317 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...