Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Ubersoldier 2


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ubersoldier_21.jpg

Žaidimo aprašymas:

Nacistų bandymas išauginti Universalų karį, apsivertė prieš juos pačius. Jūs tas kareivis ir savo šautuvą atsukote prieš savo kūrėjus. Įspūdinga grafika ir į žaidimą įdėta motyvacija "ko daugiau headshot-ų" į žaidimą įneša daugiau šarmo, o unikalūs efektai su kulkų ore sustabdymais patiks "matricos" mėgėjams.

Jau nuo pirmų koridorių, žaidimas primins mums mieląjį Return to Castle Wolfenstein, bet primins, žinoma iš gerosios pusės. Misijos bus atliekamos pavieniui arba su grupe padėjėjų. Dalykas neapsiriboja paprastu durų atidarymu: čia bus liftai, kopėčios, labai gudriai sugalvoti koridoriai ir visokie sukti žaidimo netikėtumai.

Nužudyti priešai krenta ant grindų, išmėto aplink save visą amuniciją. Šovinius susirinksite automatiškai, nesvarbu ar turite tiems šoviniams atitinkamą šautuvą. Galima pasiimt ir šautuvą, bet jai nėra vietos jam, tada kitas ginklas lėks ant žemės. Išmesti šautuvą galėsite ir pats, bet kam jį mest… Pasiimti šautuvą, o taip pat aktyvuoti tam tikrus objektus žaidime galėsite su mygtuku "E".

Žaidimo vaizdai:

266662_full.jpg

7459d1189021954-demo-ubersoldier-2-1188982731_8_3.jpg

kjkuakaqmi.jpg

1197842894-o_7d7aa12fb87790a60c1157238a3f2d.jpg

hppjvkkdno.jpg

Žaidimo video:

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=F0jlzl6b0Ow[/youtubecom]

Sisteminiai reikalavimai:

Minimumas reikalavimų:

CPU

Intel P4 2.4 GHz

AMD Athlon XP 2000+

RAM 512 Mb

Video (T&L accelerated cards only)

ATI Radeon 9600, 128 Mb video memory

nVidia FX5700, 128 Mb video memory

DirectX compatible sound card

Windows XP or Windows 2000 with DirectX 9.0c

Rekomenduojami reikalavimai:

CPU

Intel P4 3.2 GHz

AMD Athlon XP 3000+

RAM 1 Gb

Video (T&L accelerated cards only)

ATI Radeon X800, 256 Mb video memory

nVidia FX6800Ultra, 256 Mb video memory

DirectX compatible sound card

Windows XP arba Windows 2000 su DirectX 9.0c

Šaltinis: google.lt, youtube.com

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Istorija UberSoldier yra taip absurdiška ir nereikšminga į gameplay, kad tai iš tikrųjų nėra verta detalizuoti. Dar vienas dalykas užkliuvo, kad kai meti granatą, negali pasirinkti jos stiprumo išmetimo, laimei, kaip paguodai bent kampo pasitinkimas yra. Dar vienas aspektas, kad galima keist rankas, gan įvairus ginklų arsenalas, taisydamiesi ginklą, galite išsitraukti peilį, ir us juo gintis ir pan. Ką gi vienas iš didesnių minusų, manau yra Ragdoll fizikos variklis , kuris daro kūnų tekstūrų "skurdumą" ir į pastatus žiūrima labiau. Žaidimą žlugdo jo trumpumas ant easy ir medium apie 14h~ žaidimo. Dar ką galima pasakyti apie garsą, tai vėlgi baisi garso vaidybą, žaidimas ne tik trumpas, bet ir per tas trumpas žaidimo valandas negalima gaut bent padoraus garso takelio! Taigi, jei jūs mėgstate senesnius žaidimus - šaulius, tada drąsiai imkit, nenusivilsit. Bet tie kurie mėgsta ilgą, naujesnių laikų žaidimą, tada neverta net ieškot . Aš, kaip žaidžiau,man nebuvo prie širdies, galbūt neprijaučiu tokiam stiliui. Šiandien nevertinu :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...