Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Full Spectrum Warrior


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

256px-FullSpectrumWarriorPC.jpg

Aprašymas:

Dar vienas karinių veiksmų žaidimas visiems strategijos ir taktikos gerbėjams. "Full Spectrum Warrior" – pačios geriausios grafikos ir realaus garso žaidimas.

Tai labai rimtas ir sudėtingas Combat ir RPG derinys. Čia teks valdyti du specialios paskirties būrius, kuriuose yra po keturis karius. Kiekvienas karys turi savo specializacija ir vietą būryje. Vadas atsakingas už visą savo komandą ir vadovauja jai, o kulkosvaidininkas ir automatininkai, automatininkai-granatosvaidininkai vykdo visas užduotis.

Veiksmas pačiuose sunkiausiuose kariniuose veiksmuose. Tai karas mieste. Čia kiekvienas namas, tarpduris, langas ar namo stogas yra galimas ugnies taškas. Gatvių mūšiai yra ypatingi ir nenusakomai sunkūs. Kiekvienas žingsnis gali kainuoti gyvybę.

Šis žaidimas jau naujos kartos su naujausia valdymo sistema. Paremtas realiais taktiniais ir strateginiais veiksmais vykusiuose gatvių mūšiuose. Didelis ginkluotės arsenalas naudojamas specialiosios paskirties daliniuose. Puikus virtualus intelektas prieš kuri teks susikauti. Jis labi gerai reaguoja į kiekvieną Jūsų komandos judesį ir puikiai ginasi ar pereina į ataką.

Sudaryta galimybė tinkliniam variantui. Peržiūrėti po nesėkmės ar galimos pergalės visus savo veiksmus ir juos analizuoti.

Esate karys ir trokštate atlikti karinę misiją? Geriau už „Full Spectrum Warrior“ nerasite. Bandykite savo sugebėjimus šio puikaus simuliatorius pagalba ir pamatysite, kad viskas sprendžiasi per kelias sekundes: Pergalė arba pralaimėjimas.

Vaizdai:

FSW.jpg

1_1146010688.jpg

full-spectrum-warrior-4.jpg

full-spectrum-warrior-20040923032721628.jpg

Full%20spectrum%20Warrior%20PC%201.jpg

Video:

[youtubecom]

[/youtubecom]

Minimalūs reikalavimai kompiuteriui:

Intel Pentium III 1GHz

Darbinė atmintis 256MB

3D vaizdo spartintuvas su 32MB darbinės atminties, palaikantis DirectX

Garso plokštė

CD-ROM įrenginys

Šaltinis: google.lt, youtube.com

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...