Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4738 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neofftopink. Mums visiškai *Myliu SuperGames.lt* ką jis nori išsiūst. Žmogus klausia kur galimėtų išsiūst. Nepažeidinėk taisyklių.

Aš jam padėjau, pasakiau pasigooglinti, netgi per skype padėjau :)

Taigi, eini su visu skype pokalbių pas anstolį ir su juo susitari dėl mano išieškojimo (susitarti, sumoki nemažai pinigėlių). Jis suranda mane ir tau pasiūlo daryti ekspertizę už kurią sumokėsi taipogi žvėriškus pinigus tada jie konfiskuoja kompiuterį ir daro ekspertizę skype pokalbio, kad jis nebūtų suklastotas ir pnš. Klausinėja ar tikrai aš rašiau (nes gi gali naudotis keli asmenys mano Skyp'u) Aš net neatsimenu ką tau ten rašiau . Gauni įrodymus su ekspertizę kuri patvirtina mano kaltę (gali to net nebūti ir tu pinigus išmeti į balą). Jeigu gauni tą popierių moki už teismą, advokatus ir kitą jeigu teismas įrodo mano kaltę, kažin ar ką tu prisiteisi, nes tau savarankiškai nieko nepadariau ir nuo manęs jokių nuostolių nepatyrei. Tai va, tikuosi padėjau. Pagooglinti gali tas dabatines kainas, svyruoja ekspertizės nuo 200-4000Lt, išieškojimas iki 2000Lt ir daugiau (nuo sudėtingumo priklauso). Tai va gali orentuotis į tokias kainas.

Taigi, eini su visu skype pokalbių pas anstolį ir su juo susitari dėl mano išieškojimo (susitarti, sumoki nemažai pinigėlių). Jis suranda mane ir tau pasiūlo daryti ekspertizę už kurią sumokėsi taipogi žvėriškus pinigus tada jie konfiskuoja kompiuterį ir daro ekspertizę skype pokalbio, kad jis nebūtų suklastotas ir pnš. Klausinėja ar tikrai aš rašiau (nes gi gali naudotis keli asmenys mano Skyp'u) Aš net neatsimenu ką tau ten rašiau . Gauni įrodymus su ekspertizę kuri patvirtina mano kaltę (gali to net nebūti ir tu pinigus išmeti į balą). Jeigu gauni tą popierių moki už teismą, advokatus ir kitą jeigu teismas įrodo mano kaltę, kažin ar ką tu prisiteisi, nes tau savarankiškai nieko nepadariau ir nuo manęs jokių nuostolių nepatyrei. Tai va, tikuosi padėjau. Pagooglinti gali tas dabatines kainas, svyruoja ekspertizės nuo 200-4000Lt, išieškojimas iki 2000Lt ir daugiau (nuo sudėtingumo priklauso). Tai va gali orentuotis į tokias kainas.

Prajuokinai :DD kokios ekspertizes? gal CSI prisiziurejai :D jai ten nieko nebuvo siaip susirasinejo nieko jie nebedarys. tiesiog pasius nachui nes jiem neidomu ..

O ką tai ekspertizei naudos? Gumines pirštines už 2000 litų? Jei ir kažką darys, tai tik žiūrės kompiuterį. Kažko tu prisiskaitei ne to.

(redaguota)

Ekspertizės yra skiriamos tam, kad pagrįsti faktus. Gerai, kad darbą atliktų guminės pirštinės, tikrai būtų gerai :) . Reikia dar už tam atitinkamus žmones sumokėti kurie turi to imtis įrodant, kad tai ištikrųjų aš rašiau, kad tas pokalbis ištikrųjų buvo. Turi konfiskuoti, kelti bylą, bet kažin ar jis išvis pagrindą ras. Tad jam, būnant nepilnamečiui tikrai nieko nepavyks :) Ir dar žmogeliukas ieško pagalbos, aš jam padėjau.

Tu ką galvoji, kad išieškojimas nekainuoja? Ekspertizės kaina jam būtų manau dar didesnė, vien įrodyti, kad aš tuos mygtukus maigiau. Reikia viską registruoti, siųsti teismui ir daug daug niuancų už kuriuos imą pinigus. Tu galvoji valstybė algas moka? O tai iškur tada jie pinigų gauna? Kai nesusidūręs ar neskaitęs tai kanos atrodo tau kosmosinės, bet taip yra. Tuo labiau, kad rašinėta internetinėje erdvėje. Būtų konkretus asmuo, konkretūs įrodymai, kažkokia sutartis ir kainos mažesnės aišku, bet dabar :)

Redaguota , nario unixone aka VilmuX
(redaguota)

Ekspertizės yra skiriamos tam, kad pagrįsti faktus. Gerai, kad darbą atliktų guminės pirštinės, tikrai būtų gerai :) . Reikia dar už tam atitinkamus žmones sumokėti kurie turi to imtis įrodant, kad tai ištikrųjų aš rašiau, kad tas pokalbis ištikrųjų buvo. Turi konfiskuoti, kelti bylą, bet kažin ar jis išvis pagrindą ras. Tad jam, būnant nepilnamečiui tikrai nieko nepavyks :) Ir dar žmogeliukas ieško pagalbos, aš jam padėjau.

nu blmb kaip mane nervina tavo pasikelimas ir pasirodymas pries visus kad tu esi visazinis tai pzdc....

Redaguota , nario FiiNt-

Tu ką galvoji, kad išieškojimas nekainuoja? Ekspertizės kaina jam būtų manau dar didesnė, vien įrodyti, kad aš tuos mygtukus maigiau. Reikia viską registruoti, siųsti teismui ir daug daug niuancų už kuriuos imą pinigus. Tu galvoji valstybė algas moka? O tai iškur tada jie pinigų gauna? Kai nesusidūręs ar neskaitęs tai kanos atrodo tau kosmosinės, bet taip yra. Tuo labiau, kad rašinėta internetinėje erdvėje. Būtų konkretus asmuo, konkretūs įrodymai, kažkokia sutartis ir kainos mažesnės aišku, bet dabar :)

Vau, vienam kompiuteriui peržiūrėti turės samdyti žmones. :DD Nu viršūnė. :D

(redaguota)

nu blmb kaip mane nervina tavo pasikelimas ir pasirodymas pries visus kad tu esi visazinis tai pzdc....

Amm pasikėlimas? Nuo kada aš turiu meluoti ir sakyti, kad nežinau nors žinau? Nesuprantu aš mąstymo tavo. Jeigu žinau tai ir sakau ką žinau. Jeigu aš pasakiau to ko tu nežinai tai manęs visažiniu ar pasikėlusiu nedaro. Tai ką aš turiu irgi atsistoti prie kampo ir sakyti "nieko nematau, nieko neskaitau, nieko nežinau" ar tiesiog savo kieminiu bazaru varyt? Tai nieko tokio, galiu aš tau į private rašyti :)

FIlter - dabar už bet kokį popierių ima. Noriu pasakysiu tokią dielą? Visiškai ne į tema, bet tai bus pagrindimas.

Mano seneliai kurie gyveno Sedos miestelyje, Mažeikių apskrityje , bet amžinatėlsi mirė ir mano tėvai paveldėjo jų turima sodybą. Turi labai daug sutarčių pasirašyti, perleidimo popierių ir panašiai, o už kiekviena tokį popiergalį mokėjo po 200Lt (vien todėl, kad notaras turi patvirtinti tą sutartį, o jeigu tu registruosi eksperizę tau reikės notaro, kad ekspertai nemeluota raporte ir patvirtintu jis savo parašo, kas kainuoja). Negana to, kad dar tu negali sutvarkyti šių reikalų Klaipėdoje, tai tenka važiuoti apie 6 kartus kol visi popieriai su einą į Mažeikius iš Klaipėdos ir mokėti už benziną. Taigi, schema durna ir tokia protu nesuvokiama ką jie ten daro ir už ką ima pinigus man irgi išpradžių buvo keistas melas kai skaičiau ir pasakojo, bet taip yra. Gal kainas tam pasakiau ir perdideles, priklauso kaip ieškos ką darys ir ką reikės daryti todėl, kad rašiau apytikslias. (PVZ. Viena moteris norėjo vyro neištikimybę pagrįsti El.pašto pokalbiais ir paatviravo, kad vien už ekspertizę, kad pokalbis tikrai vyko sumokėjo 3000Lt )

(redaguota)

Nu tai apie kokias tu ekpertizes kalbi? jai rasyta is tavo skypo tai wsio byla uzdaryta, tu kaltas.. Cia kaip su masina. Jai su tavo masina vaziavo tavo draugas ir ji nufotkino greicio matuoklis, tai vistiek bauda gi savininkui ateis..

O jeigu aš sakysiu, kad ją pavogė man? Vėl reikia daryti ekspertizę :)

Matai dar internete kitaip, jeigu registruota kitu IP adresu? O kaip sužinoti, kad skype mano tada? Ar pasirašai kokią sutartį kurdamas skype? Nelabai.

Vilmux, gerbiamas moderatoriau, kodel istrynei tema be jokiu perspejimu? Nieko nelegalaus nepadarei? Tau 15 metu, turi debit kortele ( jeigu kazkas nezino, tokia kortele gali gauti tik nuo 18 metu), registruota tavo vardu Pakistane per savo pazistamus, ghost korteliu stumdymas, vogtu paypal pinigu stumdymas, turejimas, aviabilietu pirkimas uz vogtus paypal pinigus ir ju pardavinejimas "pigiau" nera nelegali veikla? Ta prasme, apsviesk mane ar tai, ka tu darai, yra legalu ir jei paklaustum policijos ar tam tikru zmoniu, pasakytu "saunuolis zmogus, nieko nelegalaus as nematau". Nebepusk tu cia dumu, ok? Prisijunkit zmones i diskusija!

Tu nuo informacijos perėjai prie diskusijų. Šmeži mane su melaginga informaciją kurios tu dar nežinai. Išvis nenoriu duoti pasitenkinti tokiems žmogeliams kaip tu. Tai yra mūsų asmeninis reikalas? Nieko neišėjo su ta rūgštimi tau ar ne?

Leiskit papasakosiu visą situaciją. Šis žmogus prisidengdamas hostas.eu Skyp'u pakvietė mane į draugus ir prašė pagalbos, aš pasakiau jeigu pavyksta padėti aš paimsiu mokestį. Kadangi aš nesutikau ir papasakojau kuo užsiimu šis žmogus tikriausiai labai supyko ir pradėjo man grasinti netiesiogiai, kad ale tas "šampanas" kurį gersiu gali virsti "rūgštymi". Juokais pasakiau savo asmeninius reikalus ir jis tikriausiai žmogus priėmė nuoširdžiai. Nesistebiu, kad turiu nellmažai žmonių kurie manęs nemėgsta ir realiame gyvenime. Kaip sakoma haters gonna hate. Tai vienu žodžiu mano manymu jums dar pampersuose reikėtu sėdėti kurie bando mane šantažuoti tokiais būdais ir mano, kad yra apsiskaitę. Debit kortelė taipogi aš tau melavau, turiu aš savo kortelę ir jeigu netingėsi pagooglinsi žinosi kur galima ją gauti :)

Tos Ghost dar kitaip vadinamos VCC kurios taipogi yra visiškai legalios :)

Vogtus Paypal pinigus aš perku, nežinau kurie būna švarūs kurie ne. Man nėra svarbu, bet perku pigiu kursu.

Aviabilietus perku deja ne per tavo tuos tariamus vogtus Paypalus. Nuo kada pardavinėti kažką pigiau yra nusikaltimas? Steam pardavinėti pigiau taipogi? hostas.eu paslaugas teikiate pigiau negu kitur tai nusikaltimas? Tai ponas, keliu jums bylą :)

Taip faktiškai dauguma ką aš darau yra legalu arba kažkaip apeina truputį įstatymus ir padaro šią veiklą legalią.

Taigi gerbiamas Mikai, nieko aš tokio nelegalaus nedarau. (Tai nesarkazmas :) )

Nu visiskai nusisneki. Juokaudamas pasakojai apie savo pasiekimus nelegalioje veikloje? Nebemulkink tu visu su savo tom nesamonem. Aiskiai parasei visus situos dalykus, kad pardavineji vogtus paypal pinigus, gali parupinti debeto kortele (aisku, nelegalia). Apejimas istatymu yra visiskai normalu ir nebaustina? Ta prasme manai,jeigu apeini istatymus sukciaudamas tai visvien padaro tavo veiksmus legaliais? Tu pats tikiuosi supranti, ka cia bandai irodyti? Tau 15 metu, visiskai nekreipiu demesio i jaunesnius zmones, bet elgiesi taip, kaip butum viska zinantis, suprantantis zmogus, nors taip nera. Tai irodo tavo pasakymas, kad visos veiklos pas tave yra legalios. Kolkas to sampano pavertimu i rugsti nebuvo ( ar kaip tu ten issigalvoji ir perfrazuoji sakini ). Nebuvo del ko pykti, taciau nemegstu kai zmones pisa man prota ir dar isvadina "graziais" zodziais + kai yra neteisus!

(redaguota)

Nu visiskai nusisneki. Juokaudamas pasakojai apie savo pasiekimus nelegalioje veikloje? Nebemulkink tu visu su savo tom nesamonem. Aiskiai parasei visus situos dalykus, kad pardavineji vogtus paypal pinigus, gali parupinti debeto kortele (aisku, nelegalia). Apejimas istatymu yra visiskai normalu ir nebaustina? Ta prasme manai,jeigu apeini istatymus sukciaudamas tai visvien padaro tavo veiksmus legaliais? Tu pats tikiuosi supranti, ka cia bandai irodyti? Tau 15 metu, visiskai nekreipiu demesio i jaunesnius zmones, bet elgiesi taip, kaip butum viska zinantis, suprantantis zmogus, nors taip nera. Tai irodo tavo pasakymas, kad visos veiklos pas tave yra legalios. Kolkas to sampano pavertimu i rugsti nebuvo ( ar kaip tu ten issigalvoji ir perfrazuoji sakini ). Nebuvo del ko pykti, taciau nemegstu kai zmones pisa man prota ir dar isvadina "graziais" zodziais + kai yra neteisus!

nieko as dar niekam nedarysiu, tiesiog turesiu pakankamai irodymu, kad paversciau tavo "sampana" i rugstu gerima, ereliuk (y)

Nesakau, kad aš dėl visko teisus. Kartais pasakoma nevisiška tiesa. Tu gali kelti bylą, gali skustis, bent ne viskas kas pasakyta bus tiesa žinai. Kartais galima ją pagrąžinti, kad ir ką būčiau pasakęs, o tai taipogi nėra nelegalu (ar nelegalu?). Leisiu aš tau pasidžiaugti keletą valandų, nes tikrai nenoriu daryti sau ir tau skandalo iš to, nes kiekvienas žmogus gali kitaip suprasti. Daug žmonių dabar rašo, koks aš **** ir koks tu ****. Nenoriu aš tokių per skype girdėti asmeniškai nei apie vieną kažkokio blogo žodžio :) . Leisiu tau pasidžiaugti, galbūt kaip tu ten man sakei, kad į ten visas tas aukštuomenę rašysi, skusi. Asmeniškai žiūrint kitu asmeniu man būtų visiškai neįdomu, kad tau būtų geriau paliksiu laikinai temą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4738 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...