Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tiks toks vaikas kaip tu gali taip rašyt. Servo restartas tada buvo ir striginėjo. Dėl to 0 ir buvo. O del išskirtinumo tai žinok, kad rimtai kūriau visą admin packą pats. Taip gal pluginai ir kaip kituose serveriuose, bet bent jau mano serveryje tikrai nepamatysi reklamų (iš visokių admin packų ar pluginų), nes įdedu ne betkokį pluginą, o tik patikrintą manęs. Tikrinu kiekviena pluginą ir stengiuos pataisyt mažiausias klaidas. Tad aš galiu pasakyti, kad serveris tikrai išskirtinis ir ne lievai padarytas :)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Ieškau GFX'erio (Web dizainai, logotipai, fb baneriai).

Tu manai, kad atsisiuntes linux cs'a, linux dproto, linux metamod, linux amxmodx, jau kurtas admin pack'as? Tu durnesnis, nei pasirodiai is anksto, nes admin pack'o net nera ka kurt, suvedi i linux tam tikras eilutes, kurios tau viska susiuncia, pakoreguoji amxx.cfg, server.cfg ir vsio jau svarus admin pack'as, sudedi pluginus ir visas serveris. Garantuoju, kad tu taip ir kuriai, nes nera nei vieno isskirtinio plugino kurto taves. Cia tau ne sa:mp, kad visi girtu uz tai, kad serveris kurtas nuo 0. Ar atsiustas ir google admin packas, ar tavo, jokio skirtumo tarp ju nematau, nes reklamas istrint labai lengva. +Dar galima rast geresniu admin pack'u uz tavo "kurto pacio". Tad drasiai galiu teigti, jog sitas serveris yra eilinis. Ir isvis juokingas tavo tas projektas man atrodo, turbut vienam ar trim menesiui uzpirkes vps esi, tai tuoj laikas pasibaigs ir bus sudie. :funny:

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...