Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ĮŽANGA

• Sveiki visi. Norėčiau pristatyti Jums, besikuriantį projektą, kaip aišku šiuo metu esu tik vienas, tačiau ieškau žmonių kurie padėtų tęsti projekto veiklą. Šiuo metu ieškau koduotojo (PAWN) kuris užsiimtų modifikacijos kurimu. Šiuo metu man parašė nelabai man tinkantys žmonės, daugiausiai žmonių susilaukiau „nepatyrusių“ arba „pinigų manų“. Nesakau jog jei bus pinigų, kuriuos gausime iš projekto, daugiausiai bus leidžiama ant hostingų, vėliau aišku pelną pasidalinsime ir męs už darbą.

Dėstymas

• Kokių žmonių aš ieškau? Iš pradžių jau sakiau jog koduotojo (PAWN) taip pat ieškau dar vieno žmogaus, kuris dirba su MAPP darbais, aš taip pat dirbu, tačiau tik išorę, man reiktų žmogaus kuris mokėtu kurti interjerus. Galvojate jog reiktų taip pat ir pačio „tinklapių kūrėjo“ po kolkas jo nereiks, kadangi domenas kursis maždaug kaip bus ~30 procentų modifikacijos, taip pat ir MAPP. Taip pat norėčiau jog kaip mane pakviečiate į kontaktus, būtinai parašykite ką mokate, viską aptarsime, jeigu viskas bus puiku, susipažinsime ir tęsime veiklą.

Susipažinimas

• Šiek tiek apie mane: esu žmogus mėgstantis komandinį darbą , taip pat man yra šiuo metu 13 metų. Gyvenu Kaune, rajono nesakysiu, paskui dar atvažiuosite aplankyti. :lol: Esu draugiškas, mėgstantis krepšinį , nepatinka isišokeliai, kurie bando primesti protingesnius ar kietesnius. :|

Kontaktus rasite mano profilyje!

Redaguota , nario 3aivar

O atlygis koks? :song:

Atlygis pats bus nuo žaidėjų. Dabar galvosite nesąmonė, jei modifikacijoje viskas bus puiku, manau ir startas bus labai puikus, taip pat nereikia kaip kitų projektų žmonės eina ir reklamina kituose projektuose, taip ir atsitinka kaip ddoss atakos ir kt.

Pamiršai paminėti pagarbą. Ji yra ypač svarbi serverio kūrime. Jei abu žmonės super gerai dirba, tačiau pagarbos tarp jų nėra- galiausiai, kai likę kurti mažai serverio vienas iš žmonių paliks projektą ir viską supis.

Na taip, tai čia jau daugiau draugiškumas galima sakyti.

Nebeužpiskit tokiais klausimais. Čia parašyta nėra atlygio ir nebūs manau. Čia į projektus eina tokius turbūt tie kurie norėtu kūrti kažką ne dėl pinigų,o mokymosi tikslams...

Kokiems mokymosi tikslams? Prajuokinai net. Nebus čia jokio mokymosi, nors kurdami tikrai patobulėsime.

Norėčiau iškarto pasakyti, jeigu kviečiate mane, būtinai parašykite ką mokate, gal net prireiks Jūsų pagalbos, ačiū.

Pagal mane , jei savininkai galvoja tik apie pelną tai iš serverio nieko nebus

Taip, galvojame, kaip gi sumokėsime už hostingą?

Norint gauti pelno reikia ir investuoti, jei net elementarių dalykų tokių kaip hostas/domenas negalit iš savo lėšų nusipirkti tai ką kalbėti apie "rimtą" projektą.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Norint gauti pelno reikia ir investuoti, jei net elementarių dalykų tokių kaip hostas/domenas negalit iš savo lėšų nusipirkti tai ką kalbėti apie "rimtą" projektą.

ye. ++ pridedu prie savo paskutinio posto šioje temoje:

Koks maperis nemoka mapinti interjerų? Tik toks, kaip aš. Pabandyk, tai yra ypač lengva. :D išorę yra žymiai sunkiau mapint nei intererus.:)

e88ddb541d1809b31e74750bc266588d887.png

[15:36:38] » Emilis!: Šieną ravėt?:DD

[15:37:12] Explow: Teko bl9t

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...