Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Siūlau juo nepasitikėti, radęs progą, pavoks tavo domeną, ir parduos, kaip sakant vaikas velnio charakteriu, Siūlau tau per daug juo nepasitikėt. Sekmės

P.S projektus jis keičia kekvieną dieną. Perdaug išsišokęs.

P.P.S jis minėjo, jog pasikeitė, bet niekuom nepasikeitė, toks pat liko, kaip ir seniau, ( Tokie žmonės nesikeičia )

Redaguota , nario #Andrius

addskype.png?u=andriuw4&c=red

Siūlau juo nepasitikėti, radęs progą, pavoks tavo domeną, ir parduos, kaip sakant vaikas velnio charakteriu, Siūlau tau per daug juo nepasitikėt. Sekmės

P.S projektus jis keičia kekvieną dieną. Perdaug išsišokęs.

P.P.S jis minėjo, jog pasikeitė, bet niekuom nepasikeitė, toks pat liko, kaip ir seniau, ( Tokie žmonės nesikeičia )

Čia tau nuo Dexinozo:

[7:58:39 PM] DexinoZ | Dinges: Kas tau nepasikeite , verksni tu , pasižėk , kad susijungiau su vRPG.LT tu verki kad tu nebesi mano projekte , kai pbuvo LSTG.LT man pisai tik prota kad tave paiimčiau , tai kas čia yra subinu laižytojas asile tu ? Kietas ane ? HTML nupisai , didžiokis , jis irtaip padalintas *Myliu SuperGames.lt* tu.

(redaguota)

Nes jis mane skoloi, 50litų, draugeliui irgi 30litų, už gfx darbus, o mane už forumą. Beto, jis vakar, manim pasinaudojo, ir pabėgo pacaniuks ;) Taip, kad per daug siūlau nepasitikėt :)

Skypę mestelk, duosiu daug citatų iš mano čhato su dexinoz.

SakėA:

pisk *Myliu SuperGames.lt* tu vpš neidomus.

Redaguota , nario Erk`
Įspėtas. Už kitų blogas citatas kenti tu.

Andriau , žinai kas tu toks ? Nepadariai projekto su manimi , tai dabar verki ? Aš taves neprašiau išviso daryti webo , man jis tiko toks koks yra , ir panašiai tu žvengiai del dizaino ir panašiai , o man jis *Myliu SuperGames.lt* buvo , man ne forumas svarbu , o modifikacija , tu žliumbi dabar , kad tau nieko neišėjo , kad susijungiau su kitu projektu , ir panašiai ,visi žmonės ten atėjo , aš daviau ka jiem žadėjau , tu išviso neidomus , kas tu vpš , nupisai HTML , tai jau kietas labai , dėjau galiu pasakyti ant taves.

b0af76ab1afa4b589e7d898ae35e4ba8221.png

Andriau , žinai kas tu toks ? Nepadariai projekto su manimi , tai dabar verki ? Aš taves neprašiau išviso daryti webo , man jis tiko toks koks yra , ir panašiai tu žvengiai del dizaino ir panašiai , o man jis *Myliu SuperGames.lt* buvo , man ne forumas svarbu , o modifikacija , tu žliumbi dabar , kad tau nieko neišėjo , kad susijungiau su kitu projektu , ir panašiai ,visi žmonės ten atėjo , aš daviau ka jiem žadėjau , tu išviso neidomus , kas tu vpš , nupisai HTML , tai jau kietas labai , dėjau galiu pasakyti ant taves.

Vaikeli, kalbam apie seniau, ne apie vakarykštę dieną, atsimerk.

addskype.png?u=andriuw4&c=red

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...