Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiame forume esu naujas veidas, bet tik ne scriptinime. Scriptinu jau virš dviejų metų, kuriu beveik visas SA:MP žaidimui įmanomas sistemas. Tik yra vienas minusas - nedirbu su MySQL.

Taigi, jeigu jums reikia kažkurios sistemos, aš ją jums lengvai padarysiu, bet kas šiais laikais daro nemokamai? Todėl jeigu norite tam tikros sistemos, jus mane kviečiat į skype brumchika, plačiai aprašote kaip ir ką įgyvendint, po kažkiek laiko aš jums parodau ar ši sistema veikia, jeigu ji jums patiko - jūs man nusiunčiat pinigus (banku) ir aš jums nusiunčiu filterscriptą/kodą (pagal jūsų norą).

Dar pamiršau paminėti, jog prisijungčiau prie projekto, kuris yra startavęs ir jame lošia bent kiek žmonių, turi būti domenas su .LT galūne bei unikalesnis serverio pavadinimas. Savininkai turi būti rimti, turi būti mapperis webberis ir visa kita.

Neigiamus komentarus ignoruoju, todėl galite nevargti visus nuteikdami prieš mane.

Redaguota , nario iPawn

Manau užtenka to, kad parašiau, jog pirma padarau jūsų užsakytą sistemą, vėliau parodau ją, ir tik po pinigų nusiuntimo nusiunčiu sistemą, plius dar sakiau jog darau visas įmanomas SA:MP žaidimui sistemas.

O dėl MySQL tai nelabai jis užkimba man.

Lengvas mysql :) Tiesiog nereikia jo "išsigąsti", kaip kiti. Aš pradėjau su mysql ir iškilo bėdelių bet jas išsitvarkiau, beje jis patogesnis nei koks dini..
Dhk8Rgh.png

Jei dar ir su mysql susipažintų būtų puiku, šiaip atrodė patikimas :)

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Jo, tas mysql nėra toks sunkus, kaip atrodo. Aš pats pradėjau nuo mysql, na ir dabar ko reikia sistemom nesunkiai rišu su mysql. Tikrai pasimokinus labai gera patirtis, kadangi dabar rimtesni projektai visada būna su mysql duomenų bazėmis ir taip toliau, kadangi ten - daugiau galimybių. :) Bėje, sėkmės teikiant paslaugas. ;)

Ka mreikia tas žino nes tikrai senesnis veidas esu skriptnime nei jis daug geresniu skriptu išvystit galiu daugiau darbu atlikes ir daugiau žinomas esu :)

Labai prastai atrodai, kai taip giriesi, o jei jau rašai rašytinėm raidėm galėtum ir klaidų nedaryt :D

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ka mreikia tas žino nes tikrai senesnis veidas esu skriptnime nei jis daug geresniu skriptu išvystit galiu daugiau darbu atlikes ir daugiau žinomas esu :)

Kaip pasakė vienas protingas žmogus: "Svarbu ne ūgis, o smūgis", tą patį galiu pasakyti tavo atvėju, tai, kad tu ilgiau scriptini už mane, tai nereiškia, jog geriau scriptini. Aš aišku nieko nesakau, nes tavo darbų nematęs.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...