Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vardas

Sveiki, esu Dovydas, tačiau niekas manęs taip nevadina, visi naudoja trumpinį Dofkė, Dovis ir panašiai.

Gyvenamoji vieta

Esu iš Kupiškio, miestas yra netoli Panevėžio.

Pomėgiai

Mėgstu žaisti futbolą, tinklinį, tenisą. Daugelis mėgsta krepšini, tačiau man jis yra pabodęs. Žaidžiu tinklinį savo kieme, futbolą taip pat, o tenisą žaidžiu stadione. Taip pat mėgstu važinėtis dviračiu, maudytis, kepti ką nors miškelyje su kompanija.

Augintiniai

Turiu katiną vardu Bugas, šunį vardu Sparkis, bei du peliukus vardais Garis ir Baris.

Mano nuotrauka

84c3b4f2bb129c5421acb11ffc80c2d3708.jpg

• Teigiamai 1
727e351da1fb03d52cbc7a8840214bde5.gif

Vaikas ką galiu pasakyti. Prašė gražiai , kad sukurčiau webą. Tada sako per kokį webą kurt :D sakau per programą bet tu nemokėsi vstk sako duok sakau ne tai krč dūhu daunu išvadino. Paauk dar.

~~~Privatus Minecraft serveris. 1.6 Versija. Kolkas ne bukkit ir pajungtas ant PC. Daugiau informacijos AŽ~~~

~~~Futbolo-Fanai.LT Diskusijos apie sporta IR futbola.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...