Geans. 5 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Sveiki, bežiūrint mTėvas maketavimą SOC projektui, užsimaniau ir aš maketuoti (kitaip tariant mapp'inti). Ieškau vietos kuri pritiktų tiek dydžiui tiek grožiui. Taigi radau gan paprastą vietelę kurioje ir padariau naują drabužių parduotuvę. Norėčiau jog vertintumėte parašydami pilnus komentarus o ne balus, kadangi norisi tobulėti. Labai dėkoju už sugaištą laiką. Vaizdo medžiaga: http://imgur.com/a/rVtDu Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Alex :) 1.612 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Yra daug kur tobulėti,tiek objektais jų pasirinkimais bei išdėstymais,darbo balais nevertinsiu. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Raightas 101 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Na taip kaip ir Aleksas. sakė , beabejo jo žodžiai yra teisingi, norėčiau pridurti dar čia tiktu kokiai gamyklai šioji vietelė, na ir tos garažo durys nelabai, nebent ten su fūrom vežti drabužius, na žodžiu.. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 Destination, visiškai puikiai pataikiai. Tai ir norėjau parodyti. Nes tarkim vistiek, jei tai kėlus į projektą tikrai kurjeriams būtų daugiau darbo, tiesa? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Justin.. 173 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Visai nieko. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 Gal turite pasiūlymų kokį dar padaryti verslą? Taip pat jei galite išdėstykite kaip maždaug turėtų atrodyti. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Raightas 101 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 (redaguota) Pala pala GEANS???????? Iš tipo cesas.lt? :DDDD Redaguota Liepos 2, 2013, nario Destination Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 Pala pala GEANS???????? Iš tipo cesas.lt? :DDDD Gaila, bet jo nepažįstu, tiesiog radau googlėje nicką, jis man patiko ir užsidėjau, nemaniau jog jis yra naudojamas? Jei naudojamas tikrai susigalvosiu naują. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Raightas 101 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Gaila, bet jo nepažįstu, tiesiog radau googlėje nicką, jis man patiko ir užsidėjau, nemaniau jog jis yra naudojamas? Jei naudojamas tikrai susigalvosiu naują. Taip jis naudojamas, cesas.lt portale, ecolor ar kur dar.. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 Greičiausiu metu susigalvosiu naują NICK. Baigiu O.F. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
» Emilis! 10 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 " Pažiūrėjau mTėva, nuspręndžiau jį pakopijuoti, nes pats nieko nesugebu, mTėvas yra visų laikų geriausias maperis Lietuvos, geresnio nebuvo ir nebus " STFU apie darbą- nieko gero.6. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Raightas 101 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 " Pažiūrėjau mTėva, nuspręndžiau jį pakopijuoti, nes pats nieko nesugebu, mTėvas yra visų laikų geriausias maperis Lietuvos, geresnio nebuvo ir nebus " STFU apie darbą- nieko gero.6. Nepamiršk ir Mindigo Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
» Emilis! 10 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Nepamiršk ir Mindigo šitam mindigo nebuvo paminėtas. Dėl Mindigo yra kita situacija. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 " Pažiūrėjau mTėva, nuspręndžiau jį pakopijuoti, nes pats nieko nesugebu, mTėvas yra visų laikų geriausias maperis Lietuvos, geresnio nebuvo ir nebus " STFU apie darbą- nieko gero.6. Išvis nesupratau ką norėjai pasakyti, tikriausiai jog aš kopijavau? Man tiesiog patiko jo maketavimo stilius. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
» Emilis! 10 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Išvis nesupratau ką norėjai pasakyti, tikriausiai jog aš kopijavau? Man tiesiog patiko jo maketavimo stilius. Nesupratai ir nesuprasi. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
RADIATORIUS 49 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 siaubas.. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
» Emilis! 10 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 siaubas.. Vasarai grįžai į Lietuvą? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 siaubas.. Kas jau taip blogai, argumentuok. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
» Emilis! 10 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Kas jau taip blogai, argumentuok. Jis šeip visai moka mapinti, tiesiog idiotas ir tiek. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.