Geans. 5 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Sveiki visi. Iškarto eisiu prie temos. Ieškau GM (gamemode) kuriame būtų tik pagrindai, norėčiau jog nebūtų MYSQL, nes dar to nemoku, tačiau stengsiuosi su laiku išmokti, tačiau dabar man nereikia. Taip pat norėčiau jog modifikacijoje būtų registracija/prisijungimas, saugojimas. Jeigu turite pasiūlymų , negalvodami rašykite čia! Atsilyginsiu kaip galėsiu, labai dėkoju už sugaištą laiką. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 1, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 1, 2013 Sulauksiu pasiūlymų? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Raightas 101 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Kokių pasiūlymų? http://www.gta-online.lt/v3/index.php?threads/gm-emptygm-v1-2.4684/ 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 Ačiū labai, parsisiunčiau emptyGM 1. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
» Emilis! 10 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 o gal GRP4? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Geans. 5 Liepos 2, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 2, 2013 Nereikia man GRP4. Dabar su emptyGM pradėsiu dirbti, ten viskas padaryta ko reikia pradžiai. (t.y. registracija/prisijungimas, saugoijimas ir visa kt) Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Delli. 310 Liepos 2, 2013 Pasidalinti Liepos 2, 2013 Nereikia man GRP4. Dabar su emptyGM pradėsiu dirbti, ten viskas padaryta ko reikia pradžiai. (t.y. registracija/prisijungimas, saugoijimas ir visa kt) Tai tada sėkmės kuriant. ;D Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.