Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4302 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Kažkaip šiandien pamąsčiau, ir pagalvojau, gal reiktu įsirašyti Windows 8, ką manote? Dabar pas mane yra Windows 7, tai noriu paklausti jūsų nuomonės ar rašytis į Windows 8 ar ne.

Žodžiu.. sakykit ką manot, apie juos ir ar rašytis. :)

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Žaidimams jie nėra skriti, mano tėvas nusipirko kompą su windows 8 trūkinėja, sunku priprasti , kartais būna kad užstringa porai sec.

Bet tai nesuprantu, daug kas sako, kad viskas kuo puikiausiai veikia tiek su žaidimais tiek su kitais dalykai o kiti vėl visai kitą. Tai kuo man tikėti?!

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Jei nori žaidimams rašykis Windows XP SP3. Žinau, seniena, bet resursu mažai ryja. O jei tu ten darbui, piešimui - tai rašykis.

Ačiū už pagalba, manau apsvarstysiu.

Windows 8 yra modernūs , gana žaismingi , pats esu isirašęs žaidimu nežaidžiu , tai šie windowsai užsikrauna greičiau , paspartina procesa man asmeniškai jie greitesni , patogesni , na , bet jeigu tau reikia žaidimam tai gali pasilikt win 7 :) P.S windows 8 nevisų vaizdo plokščių gamintoju driveriai yra .

Sugrįžau Į SuperNoliferius :D

Nori , kad čia būtų tavo reklama? :) Dėl kainos susitarsime rašyk į AŽ!:)

Windows 8 yra modernūs , gana žaismingi , pats esu isirašęs žaidimu nežaidžiu , tai šie windowsai užsikrauna greičiau , paspartina procesa man asmeniškai jie greitesni , patogesni , na , bet jeigu tau reikia žaidimam tai gali pasilikt win 7 :) P.S windows 8 nevisų vaizdo plokščių gamintoju driveriai yra .

Tai taip ir nusprendžiau, kad pasiliksiu Windows 7: Ultimate.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4302 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...