Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ačiū. Už dizainus manau noriu tikrai nedaug, perkant bent vieną dizainą banku, galėčiau pridėti dar vieną unikalų ir sukoduotą PHP-F dizainą.

Sunku cia parduoti, pats išmeginau, dabar bandau , ten yra didesne tikimybe prasisukti grafikoje, kadangi ir kainos padoresnes, ir jei perka tai neverkia :) Išbandyk ir pats.

Redaguota , nario Andrius_GReddy

Galerija: http://tor3do.deviantart.com/

Kad galetum spresti apie darba, pirma pats turi gerai ji išmanyti
[ GReddy ] Įvairios paslaugos jums! Skype: Toredo_8

Sunku cia parduoti, pats išmeginau, dabar bandau , ten yra didesne tikimybe prasisukti grafikoje, kadangi ir kainos padoresnes, ir jei perka tai neverkia :) Išbandyk ir pats.

Sveikas, žinau tiesiog turiu ten keletą atsiliepimų, nuo senesnių laikų, kai nebuvo tos tapatybės patvirtinimo, dedant kokį nors skelbimą į pardavimus, iškarto nuo administracijos gauni įspėjimą, dėl to kad esi nepasitivrtinęs tapatybės. O dėl kelių dizaino paskelbimo, nemanau ar man verta tvirtinis ten tą tapatybę. Jeigu tu kartais esi ją pasitvirtinęs, galėtum įmesti šiuos dizainus, bei parašyti mano kontaktus? ;)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Sveikas, žinau tiesiog turiu ten keletą atsiliepimų, nuo senesnių laikų, kai nebuvo tos tapatybės patvirtinimo, dedant kokį nors skelbimą į pardavimus, iškarto nuo administracijos gauni įspėjimą, dėl to kad esi nepasitivrtinęs tapatybės. O dėl kelių dizaino paskelbimo, nemanau ar man verta tvirtinis ten tą tapatybę. Jeigu tu kartais esi ją pasitvirtinęs, galėtum įmesti šiuos dizainus, bei parašyti mano kontaktus? ;)

Galeciau, skype: Toredo_8 susisiek.

Galerija: http://tor3do.deviantart.com/

Kad galetum spresti apie darba, pirma pats turi gerai ji išmanyti
[ GReddy ] Įvairios paslaugos jums! Skype: Toredo_8

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4687 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...