Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

COUNTERIS.NET - Best Game House


Bliz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3946 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

counteris468x60-1.jpg

www.Counteris.Net

Counteris.Net - sako sveiki, savo visiems lankytojams, kaip ir matote mūsų puslapis jau startavo.

http://counteris.net/news.phpKaip matote turime 3 serverius kurių modai yra, PUBLIC , SURF+RESPAWN , DEATHRUN + BHOP, ir turime MIX ARENA kuria patys dažnai naudojame, bet aišku jei parašysite mums kai bus laisva tikrai galėsime bet kuriam ****lbamam žmogui ją paskolinti žaisti CM/GTH/MIX kovoms. Ateityje bus ir daugiau serverių, tik pradžiai šiems serveriams reikia puikiu administratorių, kurie tūrėtų noro juos prižiūrėti ir laiko juose žaisti, nereikia tokių kurie vos žaidžia ir jam atrodo visi geresni žaidėjai čyteriai! Jei iškils bėdų tam yra skirtas forumas, forume galėsite uždavinėti įvarius jums kilusius klausimus, bendrauti, žaisti žaidimus, rašyti skundus, pasiūlymus, bei visa kita, tam ir yra duotos forumo skiltis. Ateityje planuojame ir rengti puikius turnyrus, kuriuose bus galima laimėti įvairių žaidimų STEAM giftų, piniginiai prizai, ir įvairiausi mūsų sugalvoti prizai. Norime, kad prisijungtumėte prie mūsų ir facebooke, facebook.com/counterisnet grupės, ten galėsite mus sekti, ir matyti mūsų visus atnaujinimus! Mūsų serveriai yra kurti mūsų rankomis, ir bendrų draugų pagalba, jei serveriuose matote klaidų ar turite kokių pasiūlymų, parašykite mums, gal jūsų norimas pluginas ar klaida bus ištaisyta, ir mes būsime jums labai dėkingi. Be to į komandą ieškome šių žmonių : serverių piržiūrėtojų, įvairių video pamokų kurėjų, reklamuotojų, rėmėjų , ateityje už viską atsiskaitysime savo komandos draugams.

COUNTERIS.NET - Administracija

steamk.png

Manau iškart visiem iškyla klausimas - ką reikės daryti norint laimėti STEAM? Counter-Strike ir Counter-Strike: Source, žaidimų STEAM, galės laimėti kiekvienas prisiregistravęs mūsų puslapio narys, bet tas narys turi pasižymėti - kuriant geras ir naudingas forumo temas, padedant kitiems forumo nariams, kurti ir dalintis įvairiomis pamokomis, kelti įvairius siuntinius. Atkreipsime dėmesį ir į padarytus photoshop, sonyvegas ar kita bet kuria programėle sukurtus darbus šiam projektui. Nepamirštant serverių veiklos - siūliti map'us, galvoti apie tai kaip žaidėjams būtų geriau ir įdomiau žaisti serveriuose. Taip pat atkreipsime dėmesį ir į jūsų žaidimą serveriuose, aktyvumą, kultūra su kitais žaidėjais, pagalba jiems.

Įspėjimas.

Spaminimas, Flodinimas, Čytinimas

Jei jūs mėginsite čytinti mūsų serveriuose, garantuotai pasistenksime jus užbaninti, ir neprileisti po unbano, prie šio konkurso! Jei mūsų puslapyje pradėsite flodinti, kurti vieną po kitos temas, kurios visiškai užsiskaito kaip už floodą, ir jos beveik yra nereikalingos, tikrai į jūsų šitokį aktyvumą neatsižvelgsime. Geriau yra 10 gerų forumo temų, nei sukurti 100 durnų, ar pasikartojančiu.

Konkursas tęsiasi iki Liepos 14 dienos. COUNTERIS.NET - Administracija

468x60counteris.jpg

Redaguota , nario iii
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3946 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...