RaimondasD 3 Birželio 26, 2013 Pasidalinti Birželio 26, 2013 Sveiki, kaip jau supratote ieškau mokytojo, nes man seniai patinka skriptas noriu jo išmokti, bet dėja vienam sunku, taigi ieškau mokytojo kuris mane išmokis pagrindų ir šeip su iškilusiais klausimais padės. Galite rašyti apačioje savo skype arba i pm man rašyt arba iš karto kviestis į skype: arturas0147. Del visko susitarsime skype. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Vitalikas Slim 8 Birželio 26, 2013 Pasidalinti Birželio 26, 2013 www.wiki.sa-mp.com tau padės ir neprašis pinigų tavo. 3 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
RaimondasD 3 Birželio 26, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 26, 2013 www.wiki.sa-mp.com tau padės ir neprašis pinigų tavo. Kai moko kitas žmogus yra lengviau išmokti. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
SM-G 141 Birželio 26, 2013 Pasidalinti Birželio 26, 2013 www.wiki.sa-mp.com tau padės ir neprašis pinigų tavo. Baikit jus ta wiki kist. Jei zmogus cia raso reiskias jam paciam vienam nepavyko ir manau apie samp wiki tikrai zino. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
RaimondasD 3 Birželio 26, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 26, 2013 (redaguota) Baikit jus ta wiki kist. Jei zmogus cia raso reiskias jam paciam vienam nepavyko ir manau apie samp wiki tikrai zino. Teisybe, beje sconer tu skriptintojas? Redaguota Birželio 28, 2013, nario RaimondasD Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Aivaras 850 Birželio 26, 2013 Pasidalinti Birželio 26, 2013 Jei norėtum išmokti, išmoktum ir iš WIKI, o pasiklaust kas kada nesuprantama galima ir supportuose. O jei tu nenori mokintis iš WIKI, reiškes nenorėsi ir iš "MOKYTOJO". Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
RaimondasD 3 Birželio 27, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 27, 2013 Jei norėtum išmokti, išmoktum ir iš WIKI, o pasiklaust kas kada nesuprantama galima ir supportuose. O jei tu nenori mokintis iš WIKI, reiškes nenorėsi ir iš "MOKYTOJO". žmogau tu manes nepažysti, tai nespresk pagal save apie mane. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Aivaras 850 Birželio 27, 2013 Pasidalinti Birželio 27, 2013 žmogau tu manes nepažysti, tai nespresk pagal save apie mane. Kuo tau wiki blogai?Ten viskas išaiškinta. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Justin.. 173 Birželio 27, 2013 Pasidalinti Birželio 27, 2013 Už 20 litų jis nori išmokti viską, ką galima mokėti. Keistuolis. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
RaimondasD 3 Birželio 27, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 27, 2013 Už 20 litų jis nori išmokti viską, ką galima mokėti. Keistuolis. aš nerašiau viską, rašiau, pagrindus ir apie kintamuosius ir t.t Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
SM-G 141 Birželio 27, 2013 Pasidalinti Birželio 27, 2013 Teivybe, beje sconer tu skriptintojas? Taip, galėčiau ir nemokamai padėti mokytis, bet dėja šiuo metu esu išvažiavęs ir per telf. tik, tai nebent vasaros gale galėčiau. (skype sconer.deal) Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.