Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

NLG.LT Projekto pristatymas.


Jonis_Marerro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3952 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ebf23fc21da1c6f2c3ba9f20b9b7452e153.png

Pasistengsiu jums pristatyti kuo aiškiau naują besikuriantį projektą, o gi daugelis manes klausė.Kas per projektas ? Kokie mūsų tikslai ir kaip gimė idėja įkurti šį projektą ? Į šituos gan nelengvus klausimus pamėginsiu atsakyti šioje temoje, nes tai tikrai manau yra aktualu kiekvienam apsilankiusiame šiame projekte kurio adresas

www.NLG.lt - O gi ką reiškia NLG ? Pamėginkit paspėlioti paraidžiui...

Mhm, truputį pažaidėm . Jei bandėte spėlioti ir buvote arti tiesos ar pavyko atspėti, tada šaunu, nes NLG sutrumpinimas ištiesų reiškia, Naujasis Lietuvos Gyvenimas, kodėl Naujasis ir Lietuvos, na čia gan nelengvas klausimas, bet pasistengus atsakyti kuo trumpiau ir aiškiau tai ištiesų nėra sunku, mes stengsimės atvaizduoti Lietuvos gyvenimą, kitu kampu, visai kitaip jį įsivaizduoti, įsivaizduokite jei mes gyventume valstijose, kaimeliuose,miesteliui, kaip pavadinsi taip nepagadinsi manau ar ne ? Ir kas būtų jei taip būtų ? Ar bandėte užduoti sau kada nors tokį klausimą ? Manau, kad ne, todėl manau pasiliksite su mumis ir padėsite mums atkurti naujajį lietuvos gyvenimą kitu kampu. O jei ir ne, tai nors pabandykite.

Manau į klausimą kas per projektas yra www.NLG.lt atsakiau ir važiuokime prie kito klausimo kuris yra mano atžvilgiu pats svarbiausias šiam projektui. Kokie mūsų tikslai ?

Mūsų pagrindiniai tikslai tai yra tik 2.

• Surinkti 80 žaidėjų.

• Sumušti 120 žmonių rekordą.

Išties mes suprantame ir žinome, kad tai bus begalo sunku tai padaryti, bet mes stengsimės ! Ir su jūsų pagalba, bendrom jėgomis manau,tai tikrai padarysim, irsimės kiek galim ir tekėsim savąją vaga ir pradėsim perašinėti kartu su jumis, jūsų pagalba mieli žaidėjai mūsų projekto tikslus ir galbūt net mušti mūsų tikslų rekordus, džiaugiamės, kad galime pristatyti jums šį projektą ir manau dėsime didelį žingsnį link Lietuvos SA:MP serverių ir išnaikinsime bent didžiają dalį GRP serverių metaforos.

Kaip šovė mintis įkurti šį projektą ?

Mhm, idėja, kaip gimė man ši idėja įkurti NLG.LT projektą ? Kartą dar sėdėdamas mokykloje su klasioku nusprendėme sukurti tobulą SA:MP serverį, nematytos sistemos, išsiskiriantys darbai, dar pamenu turbūt buvo chemijos pamoka, velniop tą pamoką, griebėm popieriaus lapą ir pradėjom rašytis idėjas, kas kur bus, kur kokiam kampe vyks veiksmas, pagaliau prisiraše beveik pilną popieriaus lapą įvairių idėjų, planų ir pradėjom galvoti kaip tai viską įgyvendinti, nuo tuščio lapo, kurį užpildė rašalas ir įvairios spalvos paversti realybe ir nuo tada ilgą laiko tarpą svarsčiau kaip tai viską padaryti, nuo ko pradėti, kaip kas kur būtų, na ir pradėjau po truputį judėti, tiesa sąkant maketuoti serverį, kurti sistemas, unikalių idėjų buvo begalė, na štai turime ir mes jau šiokią tokią istoriją, manau pasiliksite su mumis ir kiekvieną dieną jūsų vis daugės ir nemažės ir pasiliksite su mumis ir mūsų projektu, manau straipsnis jums patiko ir nenusivilsite mūsų administracija ir serveriu ir jo atnaujinimais, šiuo klausimu ir atsakymais pabaigsiu šį straipsnį

Perspėjiame iškart visus GRP fanus ir žaidėjus, kad nebus nė vieno pas mus milijonierio serveryje, kuris važinės su infernusu ir kišenėje švilps milijonai, tikrai ne ! Pas mus itin bus sunku užsidirbti, darbai bus mažai apmokami, tačiau ne visi, yra ir darbų, į kuriuose įsisukus bus ir galimybė tikrai nemažai užsidirbti. Mūsų serverio ekonomika yra gan stabili, ar pagalvojote, ar realiame gyvenime kiekvienas vaikšto su milijonais kaip čia ? Tikrai ne ! Todėl ir mes nusprendėme taip padaryti. :)

Mūsų intro.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q3hwMsaSU_0

Panaudotas buvo template.

Su pagarba NLG.LT Administracija @ 2013.06.23

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3952 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...