Peršokti į turinį

Pamoka : Kaip sukurti script`ą.


ElectroMove

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5083 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Susipažinimas

Daugelis žmonių galvoja kad ai parašysiu čia puse raidės ir jau galėsiu skraidyti... Dėja, bet ne, būna dar didesnių durnių kurie galvoja, kad sukursiu tokį script`ą kūr pašausiu į sieną ir mirs visi ir nieks nepagalvos, kad aš čytas... Na nejuokinkit žmonės, script`inimas tai koduotės kurios priverčia daryti palieptas komandas, ir jūs tikrai nesukursite kažko panašaus kaip iš kokio čyto dll. Na tikiuosi maždaug supratote.

Kūrimas

Na pirmiausia viskas virsta nuo įdėjos. Na, o kadangi įdėjų neturiu padarysiu kvailą script`ą su kuriuo žaidėjas paspaudes mygtuką parašys žinutę ,,Mirtininkų šou!'' Ir su lyg ta žinute jis mirs.

_Toliau_

Na dabar pirmiausia reikia sugalvoti script`o pavadinimą. Tai gali būti bet koks inicialas ar pnš. Aš imsiu ''KvailasScriptas". Toliau reikia susirasti komandas (aišku jeigu jų nežinot) kuriomis bus atliekamas script. Tarkim mano įdėja parašyti ,,Mirtininkų šou!'' Ir su lyg ta žinute mirti. Tai gi parašyti bus ''say'' o mirti ''kill'' taigi dabar rašom pirmają eilutę. Beto, jei dar nežinote jeigu norite kad žaidėjas darytu palieptą komandą ilgiau arba padarytu po komandos pertrauką rašykite wait, o komandas atskirkite kabliataškiu.

alias "KvailasScriptas" "say Mirtininku Sou!;wait;wait;kill"

_Toliau_

Na toliau reikia padaryti kaip sustoti, kadangi mano script`e nėra komandų kurias galima užtęsti, aš tiesiog pasakysiu kaip tai padaryti.

Matote "+Komanda" tai reiškia kad šią komandą galima užtęsti kol neparašoma "-Komanda" tai reiškia baigimą. Taigi, +attack2 yra pelės 2 mygtuko funkcija kaip užsidėti duslintuvą ir pnš., kad paspaudus kažkokį mygtuką to nedarytu amžinai reikia parašyti -attack2, bet kaip? Tada reikia rašyti naują eilutę ir viską rašyti taipat tik praleisti eilutes kurios turi minusą arba išvis nieko neturi, o kurios turi pliusą parašyti taipat tik vietoj pliuso minusą. Truputi pripainiojau jus, bet nieko, atsipainiosit.

alias "+Komanda" "+attack2;wait;wait"
alias "-Komanda" "-attack2"

_Toliau_

Na o galiausiai bind`inimas. Tai padarymas, kad paspaudus kažkokį klavisą atliktu script`o komandas. Taigi rašome:

bind "mygtukas" "+Komanda"

Don`t forget to +REP, if i help.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5083 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...