Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Alpha Prime


instruction

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f_alphaprimebm_9318424.jpg

Ką manot, jei jūs surastumėte užkastą lobį? Taip ,teisingai, klausimas daugumai kyla, " o kur aš ji surasčiau?" Taigi žaidimas nuo to ir prasideda..Vienos korporacijos godus viršininkas, užtiko, kad vienam netoliese skriejančiam asteroide yra naudingųjų iškasenų, kurias galima pavadint "judantis lobis".Lėtai skriejantis asteroidas buvo pavadintas Alfa , netrukus viršininkas pasiuntė kelias kasinėjimo komandas nusileisti ant asteroido ir įkurti kasyklą. Visi tikėjosi didelio pelno iš šio asteroido, bet ištikrųjų asteroidas nebuvo, kaip visi jo primtakai. Jo viduje buvo pačios brangiausios medžiagos žinomos visoms korporacijoms - hubbarium. Tik gailą jį nelengva pasiimti, nes hubbarium turi tokią savybę žmones sukiršinti bei pakerėti jų protus. Tai supratę tyrinėtojei staigiai uždarė kasyklą, bei kuo greičiau iš ten išlekė, nes jie pirmą dieną būdami ten jautė kažką keisto, vien tik nematydami hubbarium lobio, jie jautėsi blogai, pikti bei juto, kaip jų protą po truputi pasisavina godumas. Bet visdėlto viskas nesibaigė, kaip norėtųsi. Ši žinia pasiekė ne vieno "lobio ieškotojo" godžias ausis. Susivylioję tokia istorija, nuotikių beieškodami įsirengė į kląstingojo Alfa lobio nuotikį. Taigi jūsų vaidmuo šįkart bus Hubbarium tyrinėtojas Arnoldas, jūs esate atsparus šiai lobio savybei - kerėti žmones. Skambutis...Atsiliepiate, ir su neviltim pasigirsta seno draugo balsas, prašantis pagalbos , dėl išgelbėjimo iš to velnio asteroido alfa, kur lobis hubbarium tuoj baiks nukankinti lobio ieškotojus. Nuo šiol visi tie žmonės norėjo, kad lobis atitektų jiems, bet taip gavos, kad patys žmonės atiteko klastingam hubbarium lobiuj.

Įpatybės:

Telekamera, kad pažiūrėtume ar yra kas nors už durų.

Transporto priemonės bei matricos kulkų galimybės.

Minimalūs reikalavimai:

CPU: Intel Pentium IV 2 GHz or compatible

RAM: 512 MB

Graphics card: GeForce FX/ATI 9600 or compatible

Sound card: DirectX compatible

Free space on hard drive: 3 GB

DirectX 9.0c driver

Windows XP or Windows 2000 system

Vaizdai iš žaidimo:

f_alphaprime4m_86a7adc.jpg

f_alphaprime1m_2376d19.jpg

f_alphaprime1m_f1d32fa.jpg

Video trailer:

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]

[/youtubecom]
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 10 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...