Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4785 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

17 balsai

1. 1. Ar jūms nusibodęs San Fierro miestas

• Taip
      13
    • Ne
      4

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki norėčiau sužinoti ar jums kaip ir man nusibodo tas San Fierro miestas ???,nes paviždžiui aš dabar užeidamas į koki nors ar unikalu ar ne San Fierro mieste esančiame serveryje nenoriu net būt,nes jau nusibodo tas pats per ta pati vietos tos pačios darbai ten pat viskas tas pats ir t.t

Na man dabar patinka tik Las Venturas ir Los Santos miestai, ir klausimas kodėl ? Todėl jog jie yra netokie populiarus kaip SF ir aišku dar dėl to jog jie didesni ir jog juose galima kažka unikalaus ir naujo sukurti.

Las Venturas ir Los Santos mieste nėra serveriu galima sakyti,na iš Las Venturas tai yra tik Las-Venturas.lt o iš Los Santos pusės tai nėra ne vieno ,nes tie Real-Life.lt ir LSGyvenimas.lt yra su eilinėmis sistemomis grp serveriai,tad jei kuriate serveri prašau nebekurkit San Fierro mieste serveriu,nes man ir daugumai manau jau nusibodo tas pats per ta pati ir norisi kažko naujo.

Redaguota , nario .Aleksas.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Sveiki norėčiau sužinoti ar jums kaip ir man nusibodo tas San Fierro miestas ???,nes paviždžiui aš dabar užeidamas į koki nors ar unikalu ar ne San Fierro mieste esančiame serveryje nenoriu net būt,nes jau nusibodo tas pats per ta pati vietos tos pačios darbai ten pat viskas tas pats ir t.t

Na man dabar patinka tik Las Venturas ir Los Santos miestai, ir klausimas kodėl ? Todėl jog jie yra netokie populiarus kaip SF ir aišku dar dėl to jog jie didesni ir jog juose galima kažka unikalaus ir naujo sukurti.

Las Venturas ir Los Santos mieste nėra serveriu galima sakyti,na iš Las Venturas tai yra tik Las-Venturas.lt o iš Los Santos pusės tai nėra ne vieno ,nes tie Real-Life.lt ir LSGyvenimas.lt yra su eilinėmis sistemomis grp serveriai,tad jei kuriate serveri prašau nebekurkit San Fierro mieste serveriu,nes man ir daugumai manau jau nusibodo tas pats per ta pati ir norisi kažko naujo.

Nepasakyčiau, kad tikrai viskas tas pats lsgyvenime kaip visuose GRP (Nebent tu pažaidei 1min ir nieko nematei.), kas ir kitur, tikrai ten man daug įdomiau žaisti nei sarge. :)

Redaguota , nario Aivaras_Vercetti

lWUmIcZ.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4785 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...